KANIN – a sem prav slišala, da vožnja traja 50 minut??
Kaj res traja toliko časa vožnja?
In k prideš gor – poleg čudovitih razgledov – še kaj? A moraš imet vse s seboj v ruzaku?
Koliko pa to stane?
In KANIN – 3/4 folka ne ve, kako se pripeljat do spodnje postaje, kje parkirat.-… pa kak te to ?? :-)))
Pa ne nas na gugl pošiljat!!
Pa jaz bi imel padalo s sabo, če vožnja tok dolg traja. Lahko?? Za vsak slučaj! 🙂 K sm zajc :((
Je pa pri nas nekaj – VEDNO prepozno izvemo, da se kje nekaj dogaja. 🙁
O Kaninu je bilo v zadnjih letih toliko novic, novičk, obvestil, sporočil, da težko, da ne bi prav nič vedel o tem, če te tema vsaj malo zanima.
Kaj lahko delaš? Gondola te pripelje zelo visoko, od tu naprej se lahko povzpneš na kakšen hrib, greš do koče Petra Skalarja, greš na italijansko stran do koče, greš peš v dolino, se nadihaš gorskega zraka, pozimi smučaš…
To, da se voziš 50 minut je pa tudi mene zelo, zelo presenetilo. Baje zato, ker naprave še niso urejene na najboljšo zmogljivost? Upam, da do zime to uredijo. Pa da na vrhu niso odprli vsaj tega majhnega bifeja za prve goste, se mi tudi ne zdi v redu. Oziroma zelo neprofesionalno!
Trajanje vožnje 50 min… me zelo čudi. Kolikor se spomnim s smučanja na Kaninu bi moralo biti bolj okrog 15-20 minut.
Najti parkirišče oz. spodnjo postajo gondole ni kakšna velika umetnost – samo slediš tablam, ki upam še stojijo. Samo na Z stran Bovca moraš priti, pa je ne moreš zgrešiti.
Glede padala pa… mislim da je minimalna višina, da se ti odpre kakšnih 100 m ali nekaj podobnega. V gondolah si pa cca 10, mogoče 20 m visoko…
Forum je zaprt za komentiranje.