Najdi forum

Kanarski otoki

Živjo!

Mene pa zanima, če mogoče kdo ve, kateri otok na Kanarcih bi bil najbolj primeren za jardalno padalstvo. Kako je pa s kampiranjem? Iščem namreč najbolj ugodno varianto preživetja :-))))Odpravila bi se v zadnjem tednu aprila.

Hvala.

Brigita

oj lep pozdrav

začetk mesca smo se vrnil z otoka La Palma,kjer sta 2 prjatla letela,me ženske smo pej bluzile z rent a carjem.otok je mali,vulkanski,neskomercializiran,malo turistov oz.so to le padalci ali pohodniki(stari nemci),raznolik za videt pa tudi po vremenu,ti povem smo mel v kofani vso opremo od kopalk do windstoperjev,gojzarje pa tevice.
vzletišča so skorej povsod dostopna z avtm,2x pej h nogam in rucak na hrbet.
a greš sama al vs gre več?
avto smo mi rental za 20 eurov dnevno,kar je na 5 ljudi bore malo,60 eur za 14 dni,sicer pa lahk štopaš al hodš,k je kilometrsko vsega skp malo.bencina je cca.0,75 eura na liter.fajn je če si sama da se zmenš z drugimi padalci da daš neki keša v recmo skupno kaso in te uzamejo s sabo,odvisn kaki ldje so trenutn dole.mi smo spoznal same fajn,tku da smo kak dan tipa sam odpelal na zbirno mesto in jih pustil tam,pa smo ble proste.
za kamp bom pogledla če mi v prospekti kej piše,mi smo eno bajto rental,tokrat smo bli ful na velki nogi živeči,sam ns je stala le 200 eur/os.za 14 dni.
trgovine so pej ku pr nas,maš tud spar in pa izdelke v akciji.
če ješ zunej maš pa spet razlčne cene,za študentski pej za gosposki žep.sam pazi če boš meso jedla,sj nism vedla,da majo tak način priprave,pa sm en dan zrezek naročila,…….bljak,dobim na pol zapečeno na pol krvavo meso,pa že tko ga ne marm,pa sram mje blo ga pustit k smo bli od enh francozov na večerjo povabljeni,oni pa gurmani.
letel smo pa z munchna direkt na otoško letališče Santa Cruz de La Palma(bod previdna pri rezerv.in jasno povej da hočeš kanarski otok La Palma s tem letališčem ker majo probleme)=71.000 sit.padalo kot športni pripomoček je pa 25 eurov.nej ti pr rezer.karte dajo tud dimenzije za rucak!
mende na grobo maš zej eno sliko čene pej vpraši,za kamp ti še sporočim,sicer me lhk v tork pop.tud pokličeš za ki vč, 041 24 98 74,nataša

lp vsem pohajačem

Primorka,

sem se fajn nasmejala med branjem – tudi malo privoščljivo, ker imam Ljubljančane na sumu, da bodo zahtevali prevod…

Prav osvežujoče, saj je navadno edino narečje, ki ga tu beremo, ljubljansko!

Pohajaški pozdrav,

še ena Primorka

Dobro jutro :-))))

Najlepsa hvala za odgovor….ful si fajn napisala….tut s primorski narecjem nisem mela težav 🙂
Ocitno se res da pridt kar poceni skos, a ne? Jaz nameravam it na kanarske s fantom, vzela bi pa tandema (da ne bo men dolgcajt na tleh, on bo pa sam letal po luftu :-)))

Kje si pa kupila letalso karto? Jaz jo nameravam kar preko interneta rezervirat….kaj moram ze takrat sporocit, da imam mal vec prtljage????

A mogoce ves kako je z letenjem na tenerifih? Kako ste pa do munchna prisli? Jaz imam v mislih vlak, ampak vsak drug predlog je dobrodošel ….

TNX

Brigita

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close