KANARSKI OTOKI
Dejstvo je, da so vsi lepi. mi smo bili letos na Gran Canarii. Bili smo zadovoljni. Podnebje je krasno, prav tako otok in res si je treba vzeti čas in si ga ogledati. Ravno v tistem času, ko smo mi bili na Gran Canarii in imeli krasno vreme je na Tenerifih divjalo strašno neurje, bile so poplave in celo sneg. Kar se tiče vremena je skoraj najbolje na Gran Canarii ker leži najbolj na J. Odvisno je tudi kdaj nameravaš iti. Vreme na Kanarskih otokih je najlepše (in najtoplejše) v mesecu maju ter novembru.
Pozdravljena!
Tudi mi smo se lansko leto (mesec julij) odločili za Gran Canario. Odločili smo se bivanje v apartmajih in sicer v kraju Maspalomas tik ob golf igrišču. Apartmaji oz. okolica je bila super (še lepše kot v katalogih). Po ˝dolgem in počez˝ smo raziskali cel otok in moram reči, da smo zares uživali in se na ta otok prav gotovo še vrnemo!
sama sicer se nisem bila, imam pa prijatelja slikarja, ki je bil izjemno navdusen nad otokom Lanzarote (vulkanski izvor). Tam je tudi nekoliko manj turizma, narava pa je naravnost fantasticna (se je videla tudi iz njegovega poznejsega ciklusa slik). Ce te torej zanimajo tovrstne stvari – povprasa in pobrskaj po internetu.
Forum je zaprt za komentiranje.