Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice KANARSKI OTOKI IN ODKLOP.COM

KANARSKI OTOKI IN ODKLOP.COM

Mi lahko prosim kdo priporoča kakšno konkretno ime hotela ali app. na Gran Canariji ali na Tenerifih. Tja potujem prvič, in sicer potujeva s kolegico in 2 otrokoma (5 in 10 mesecev) konec februarja ali v začetku marca.

Fajn bi bil kakšen bazen primeren za kopanje otrok v tem času (ni pa nujno), solidna prehrana-POLP, če priporočate hotel (nisva pa neka gurmana), če pa veste za kakšen app. pa bi bila dobrodošla kakšna trgovina in tržnica, ki ne bi bila oddaljena več kot 3 km ali pa da je v bližini javni prevoz.

Kakšne so vaše izkušnje z odklop.com? So zanesljivi? Razmišljava, da bi avionsko karto vzeli preko njih in eventuelni avionski transfer do Muenchna iz Brnika. Ali priporočate kakšno drugo varianto?

Hvala vam!

Lp
hana

Najin hotel na Tenerifih v Puerto de la Cruz se je imenoval Sol Elite Parque San Antonio. 15 min peš stran od centra mesta, polpenzion, izvrstna kuhinja, prijazni natakarji, ljubek hotel (nizka gradnja, več poslopij, notranje dvorišče z bazenom, trgovinico).
Šla sva preko Via Slovenike z letalom iz Dunaja.

Zakaj bi sploh vzele samo avionsko karto, ko pa je cel aranžma tako poceni-okoli 70.000 SIT.In kako bosta prišle iz letališča do hotela? Z otrokoma bosta iskali hotel? To se mi ne zdi ravno pametno. Sicer pa je na Kanarskih sedaj okoli 30C. Jaz se bila dol že 4X-meni osebo je Gran Canaria lepša, pa še toplejša je kot Tenerife.
Glede Odklopa: ja lahko jim 100% zaupaš (jaz sem že bila), saj so oni le posredniki, organizator pa je avstrijska agencija, kar je dosti boljše, kot če se gre iz Ljubljane-nivoji je dosti boljši. Definitivno je boljše iti iz Avstrije kot iz Brnika.

Povprašajta še na turistični agenciji AVANURA: 01/242-00-02 -jaz hodim preko njih (so tudi samo posrednik, vendar je super agencija) in to ULTRA LAST MINUTE, pa še na obroke imajo, če vaju zanima.

Če te še kaj zanima, lahko še vprašaš

Sicer pa se lepo imejte in uživajte na soncu

Vesna

Mene zanima, če mogoče veš, kakšno je vreme in temperature zraka in morja konec meseca maja. Takrat se namreč z mojim bodočim možem odpravljava na poročno potovanje. Pa imamo v mislih kanarske otoke.

Pozdravček Urša

Na Kanarskih otokih je vedno toplo-tudi, ko je pri nas zima je dol okoli 25-30 C, bolj ko se pa bliža poletje,bolj je dol toplo-najtoplejša pa je Gran Canaria in za moje pojme tudi najlepša.
Če boste šli, vam definitivno ne bo žal.

Če te še kaj zanima, kar vprašaj

Lep pozdrav

Vesna

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close