Kampirat z majhnimi otroci
Pozdravljeni!
Zanimajo me vaše izkušnje z kampiranjem na hrvaški obali z majhnimi otroci do 4leta. Z možem sva od majhnih nog oba kampirala, tudi odkar sva skupaj (10let), vedno samo kamping. Odkar pa sta otroka z nama (3leta in 4leta), pa smo nekako koristili apartmaje. Letos pa bi želela kampirat z njima in me zelo zanima kakšne so vaše izkušnje. V katerih kampih ste bili zadovoljni? Kako so bili otroci? Spati v šotoru? Jutranje zbujanje otrok, da ti ne “pobegnejo” s šotora ko starši spimo. Morda butasta vprašanja, ampak vse je enkrat prvič, morda sploh ne bi smela imeti pomislekov. Hvala za vaše odgovore. Lp!
Sicer nimam lastnih izkušenj (niti otrok), ampak po kampih vsepovsod po Evropi sem videla take in še manjše otroke. Tako da po moje kampiranje z majhnimi otroki ne more bit kak hud problem, sploh če staršema kampiranje ni tuje. Po moje je otrokom spanje v šotoru itak bolj zanimiva dogodivščina kot bivanje v nekem stanovanju. Če greste na morje, je edino fajn, da izberete kamp s plažo, primerno otrokom. Za lažjo izbiro imaš na avtokampi.si vse podatke o hrvaških kampih, vključno s cenami, opisom, fotografijami in komentarji kampistov.
Po moje je najboljše čim manj komplicirat, tako majhnim otrokom je itak najpomembneje, da so na morju (kjerkoli že) in imajo ob sebi zadovoljne starše.
Tega, da ti otroci zjutraj uidejo iz šotora, pa ne razumem čisto – a tako trdno spita, da bi lahko otroka kar odšla? Se pa uležeš tako, da morata preko tebe iz šotora, to bi te menda zbudilo 😉
Mi kempiramo s štirimi otroki že od majhnega. Najboljši dopusti, S šotori smo prepotovali tudi cel Balkan, dobršen del Grčije, celo Dalmacijo, črnogorsko obalo…
Ponavadi gremo v manjše kempe, takšne z nekaj parcelami, ki jih imajo v lasti domačini. Niso nam všeč kempi tipa Solaris, Čikat…
Otroci so se kljub mojim strahovom, da se bodo zgodaj zbujali, ker bo svetlo, zbujali velikokrat šele ob 9h, smo pa imeli šotor vedno postavljen v senci. Če smo spali v dveh malih šotorčkih (ko smo potovali) je vsak od staršev spal z dvema otrokoma v šotoru. Če te še kaj konkretno zanima, vprašaj.
Forum je zaprt za komentiranje.