Najdi forum

kampiranje

živijo vsem!Letos smo mislili prvič kampirat jaz,mož,pa hčerka.Pa ne vem kaj sploh bi vse rabili,pa kje so kaki urejeni kampi na Hrvaški obali.Če ima kdo kake izkušnje se zahvaljujem.
lp

No nekaj osnovnih stvari ki jih moraš vzet s sabo, poleg šotora in spalnih vreč:
miza + stoli, vrv za obešanje brisač + ščipalke, posoda, gorilnik, hrana – tisto kar se ne pokvari, kuhinjske krpe, svetilka – lahko zmanjka elektrike med kakšno nevihto, nekaj proti komarjem, manjšo metlo – zaradi iglic ki padajo v šotor ( razen če te ne motijo), če nimaš luči vzami sveče, če ne zvečer nič ne vidiš…
Kampov na Hrvaškem je ogromno, glede na to da nisi napisala kateri del Hrvaške te zanima, lahko pogledaš na internet, kjer se najdejo opisi in slike kampov.
V samem kampu se ti sigurno splača vzeti hladilnik ( če ga kamp premore), za majhno doplačilo, da imaš vsaj mrzlo pijačo.
Če te kaj bolj konkretnega zanima pa vprašaj. lp

V redu se obnese tudi hladilna torba, ki jo lahko priključiš v avtu na akumulator oz. v campu na elektriko. Mi jo imamo vedno s sabo in nam služi kot hladilnik že na poti in potem v campu. Za maslo, jogurte, mleko, kakšno salamo ipd. se krasno obnese.
Praktično je tudi nekaj za po tleh – polivinil, rafija, kakšen plastificiran “tepih” (dobiš v prodajalnah s talnimi oblogami na tekoči meter), kar daš pred šotor.
Dobi se tudi ograjica, s katero lahko zaščitiš vaš “domek” pred vetrom, firbci in malo ogradiš teren zaradi otroka, če je majhen (da npr. ne more steči neposredno na pot pred kakšen avto).
Nič od naštetega ni nujno potrebno – stvar izbire, financ, prostora v avtu,…

Glede kampov…na splošno so nudistični kampi veliko bolj urejeni, kot navadni…

LP

ojla!!!

zanima me kateri nudistični kampi v istri&njihova cena

lp in hvala

poglej si spodnje linke:

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close