Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kampiranje v Beli krajini

Kampiranje v Beli krajini

Lep pozdrav,

Z dveletnim otrokom nameravamo za nekaj dni na kampiranje v Belo krajino. Smo bolj začentniki in me zanima kaj nam priporočate.

LP; Klemen

Kamp Podzemelj, kamp v Primostku, kamp na Vinici, kamp v Prelesju pri Starem trgu,…

Mi smo se pravkar vrnili s kampa na Primostku in bili navdušeni! Tudi otroka imamo približno toliko starega kot vi – 20 mesecev. Najeli smo polovico brunarice (v vsaki sta dve bivalni enoti s posebnim vhodom), v kateri sta dva prostora s po dvema posteljama. Plačali smo 4000 SIT na noč (2000 na osebo, otrok zastonj). V brunarici smo imeli elektriko, vode pa ne, a tega skoraj nismo opazili, saj so skupni WC-ji in tuši (zelo čisti!) 50 m stran. Posteljnine ni treba nositi s seboj, saj jo priskrbijo tam. Posodijo ti tudi mizo in stole, da lahko posedaš pred hišico. V kampu je prijeten kafič, igrišče za odbojko na mivki, gugalnice in peskovnik za otroke in velik travnik, po katerem se lahko podijo. Ponoči je mir, najdejo se sicer mladi, ki nabijajo glasbo, a se po mojem da zmeniti (nas ni motilo). Skratka, priporočam.

Link: http://www.gostinstvo-sodec.com/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close