Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kampiranje na Hrvaškem

kampiranje na Hrvaškem

Letos bi šla s punco kampirat za kakih 14 dni na hrvaško obalo, sam še ne veva točno kam zato bi vas rad prosil za kak predlog. Lani sva bila na Krku v Njivicah in nama je bilo kar kul tut cene niso bile visoke na dan sva dala 3500 SIT (za dve osebi, šotor in avto).
Letos pa bi šla rada pogledat kam nižje nekako sva mislila, da bi šla nekam roti Dalmaciji ali pa na Pag, sam sem malo gledal cene in sem videl da je vsaj v primerjavi z Njivicami dosti drago, vse je čez 5000 na dan.
Tako da bi tiste ki so že bli tam oz vejo karkoli o kakšni dobri lokaciji in cenah, da bi mi svetovali kakšno dobro destinacijo.
Ne rabiva ne vem neke hude žurke, čeprav sva še mlada, tako v izi da greš lahko malo zaplesat, če igra kak ansambel in to……

Že vnaprej hvala za vse informacije.

LP

Bila na Pagu v kampu Straško…cene so malo visoke, ampak se da preživet…predvsem mi je bil všeč kamp kot taki…

Murter, camp Slanica. Mesto lustno, plaze fajn, camp uredu, veliko sence, cene zmerne. Imajo internetno stran, vtipkaj v googla camp slanica, murter.

Avtokamp Planik pri Zadru……..bila tam že 3x, sicer plaže ni čisto zraven ampak se da preživet.

Na Murterju pa je zraven Plitke vale en privat kamp Matija( v bistvu se držita skupaj z plitko valo) in je tudi fajn, pa ni majhen.

Hm poceni so potem edino še te mali privat kampi, kjer je prostora za par prikolic ali šotorov, samo če vama ne odgovarja mir in tišina potem je to brez veze. Jih je pa ob Jadranski magistrali en cel kup.

Lp

Avtokamp Ježica, priporočam!

priporočam kamp v zatonu, pri zadru, zelo urejen pa tudi plaža je čist blizu, pa še velik sence je

http://www.zaton.hr/

Mal te geografija jebe.

zakaj?

Malo drag je ta kamp, ta je še dražji kot na Pagu, če vzamem avto + šotor + dve osebe pride skor 7k, to mama za dva dni na Murterju.

Vse kar je okrog 4k je sprejemljivo sam ta je pa res malo drag 🙁

Ne tebe. Ti sam nitkat ne znaš.

Pojdita v Straško na Pag-NE BO VAMA ŽALM,RESNO!!!!!!!

Ma ja saj verjamem da je v Štraškem dobro sam letos bi raje izkoristila denar za daljše počitnice, tako da gledava da je cena na dan za oba nekje okrog 4000.
Do zdaj kar sem gledal se mi dopade murter, če pa ima kdo še kak predlog pa ga bom tut še vedno vesel.

LP

Murter – kamp Koširina – malo bolj divji, ampak nam je bil všeč

Malo bolj urejen, pa še vedno ugoden – kamp Zablače pri Šibeniku

Avtokamp Planik[/url] pri Zadru

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close