Kampiranje in to še vsakič na istem mestu -kako se vam da…
Kot prvo -kampiranje? Ne hvala. Da nimam najosnovnejših pogojev za higieno, za kuhanje, za spanje…Dopust mora bit dopust, ne pa da cel dan nosim posodo gor pa dol po kampu.
Kot drugo -vsakič v istem kampu? Še huje, umrem od dolgčasa. Jaz ko grem na dopust hočem kaj videt in doživet.
Kot tretje -cene? Za to koliko daš denarja, da postaviš šotorš ali prikolico brez WC in tuša in kuhinje dobiš že hotel 4 zvezdice ALL INCLUSIVE v Tuniziji.
Pa še kaj bi se našlo ampak o tem kdaj drugič…
o kampiranju ne bi, ker že hudo dolgo nisem, nekako se ne vidim več v tem…
ampak tunizija???
hvala, ampak ne, hvala
masovni turizem na nikakšni plaži, stlačen si kot številka v enega od stopetdeset tisoč hotelov tam… tja hodijo samo seksa željne samske, ki igrajo na cifro, da je domačinom do seksa z domačinkami hudo težko prit.
Kuham, ko gremo v apartma, ampak tam imaš normalno kuhinjo pa ne kuham ne vem kakšnih večerij ampak kake hrenovke zjutraj pa jajca pa makarone, take stvari bolj na hitrco. In kaj je narobe s tem, če kuham? Nimamo vsi toliko denarja kot Katarina Kresal, da nam drugi kuhajo. Ampak zadnje čase itak raje vzamemo ALL INCLUSIVE, ker se še najbolje splača, dobiš pa res vse, poješ in popiješ lahko res kolikor hočeš pa še dobra hrana je, tako da priporočam vsem, ki še niste bili, res ne rabiš za nič skrbet.
Tale osebek ali osebka je že zadnjič smetila tu gor z zgražanjem nad tistimi, ki si drznejo uživati na Hrvaškem. Ti ego nagaja? Te v vrtcu niso naučili, da je sto ljudi – sto čudi? Pa da enemu paeš eno, drugemu pa drugo? Pa da ni tisto, kar paše tebi, merilo za vse? Daj, malo širše razmišljaj, prosim. Kar uživaj v Tuniziji na sindikalnem dopustu!
Mi smo dolga leta kampirali na lastni parceli, imeli svojo kuhinjo, svoje sanitarije in kopalnico, poleg 2 prikolic na parceli se je včasih nabralo še par šotorov kolegov … ga ni bilo boljšega dopusta :))
Zdaj imamo sicer zidano hišo z vsem udobjem, pa še vedno me za glavni dopust ne mika spremeniti lokacije, kjer poznam zalivčke, kjer smo lahko tudi v višku sezone v celem zalivčku sami, kjer me domačini ne obravnavajo kot turistko ampak kot domačo… 🙂
AI hotel z lastnim bazenom in plažo z ležalniki, kjer si zložen kot sardina – tega pa si za dopust niti slučajno ne želim.
Točno tako. Me prav zanima kdo bi prostovoljno izbral umazano stišnjenjo prikolo, kjer se niti obrnit ne moreš pa ne it srat na svoj WC, ampak čakat v vrsti, kjer so pred tabo srali že 100 ljudi namesto lepega hotela z vsem raskošjem, kjer te sprežejo od spred in odzad, imaš na izbiro čudovite bazene ali pa peščene plaže, vse ti pripravijo drugi od hrane do postlane postelje in kopalnica vedno čista ti še s prstom ne rabiš mignit, samo vstaneš pa te že čaka zajtrk kar ti duša poželi od raznih jogurtov, jajc na vse možne načine: pečena, umešana, na oko, kuhana, do miljon vrst salam, sirov, namazov, kava, čaj, sokovi, vse vrste sadja, sladice, ni da ni. In to za cenejše kot plačaš tam en majhen plac za prikolo.
Točno tako. Me prav zanima kdo bi prostovoljno izbral umazano stišnjenjo prikolo, kjer se niti obrnit ne moreš pa ne it srat na svoj WC, ampak čakat v vrsti, kjer so pred tabo srali že 100 ljudi namesto lepega hotela z vsem raskošjem, kjer te sprežejo od spred in odzad, imaš na izbiro čudovite bazene ali pa peščene plaže, vse ti pripravijo drugi od hrane do postlane postelje in kopalnica vedno čista ti še s prstom ne rabiš mignit, samo vstaneš pa te že čaka zajtrk kar ti duša poželi od raznih jogurtov, jajc na vse možne načine: pečena, umešana, na oko, kuhana, do miljon vrst salam, sirov, namazov, kava, čaj, sokovi, vse vrste sadja, sladice, ni da ni. In to za cenejše kot plačaš tam en majhen plac za prikolo.[/quote]
Odloči se zdaj, kdo nima keša? Tisti ki hodijo v kampe ali ti v AI?
No, mene pa tud zastonj ne spraviš v AI hotel v Tuniziji, pa če ima 10 zvezdic. Ker umrem v 2 dneh od dolgega časa.
Evo, mi kampiramo. Po krasnih, čistih, urejenih kampih širom Evrope. In ne nosimo cel dan posode gor in dol po kampu, ker se cele dneve večinoma potepamo okoli. Včasih kaj skuhamo, včasih pojemo kaj spotoma – kot nam tisti dan pač paše.
Kampe menjamo tako na dva do tri dni, redkokdaj smo več časa na istem mestu. Ogromno vidimo in doživimo.
Si pa čisto ne predstavljam, kaj tako blazno zanimivega se da videt v AI hotelu v Tuniziji?
Točno tako. Me prav zanima kdo bi prostovoljno izbral umazano stišnjenjo prikolo, kjer se niti obrnit ne moreš pa ne it srat na svoj WC, ampak čakat v vrsti, kjer so pred tabo srali že 100 ljudi namesto lepega hotela z vsem raskošjem, kjer te sprežejo od spred in odzad, imaš na izbiro čudovite bazene ali pa peščene plaže, vse ti pripravijo drugi od hrane do postlane postelje in kopalnica vedno čista ti še s prstom ne rabiš mignit, samo vstaneš pa te že čaka zajtrk kar ti duša poželi od raznih jogurtov, jajc na vse možne načine: pečena, umešana, na oko, kuhana, do miljon vrst salam, sirov, namazov, kava, čaj, sokovi, vse vrste sadja, sladice, ni da ni. In to za cenejše kot plačaš tam en majhen plac za prikolo.[/quote]
Te dobrote in še več imamo v hladilnikih tudi v prikolici in ko pride tašča, ki itak ne sme biti na soncu:) nam peče tudi krofe, štrudle in potice…ne boš verjela, lani smo naredili celo torto in kremšnite:)))
Drugače pa je kampiranje svoboda in nikoli nam ni treba gledati na uro; na večerje pa hodimo vsak večer v drugo ribjo restavracijo, ali pa spečemo na žaru naš lasten ulov rib, školjk…..mmmmmmmmmmmm:)))
Ravno sedaj pakiram, ker gremo čez 1 uro v naš raj na zemlji.
Kam greš pa ti?:))ddd
Pojej se!
bubice in Točn to – kako ste v zmoti. Mi vsako leto potujemo v aprilu in maju, ampak v julijo smo pa cem mesec v kampu in to ne v prikolici, temveč v šotoru, morš mislit. :))))
Hodimo pa predvsem v kampe, kjer imajo potaplaške in surferske klube, ker smo precej aktivno na tem področju. Zjutraj gremo v pekarno po sveže raznovrstno pecivo, za kosilo kaj na terasi pojemo, zvečer pa v restavracijo jest morske specialitete. Shujamo pa na koherčku tudi kakšne špagete in kdaj kakšne palačinke ali pa ko dobimo goste vržemo kaj ulovljenega na žar,……
Jaz ne vem kako si vidve razlagata kampiranje, ampka zadnja leta je vozni park v kampih par razredov višči kot od tistih, ki rinejo v razne Tunizije, Turčije, Grčije,….
Aja še to ti povem,….večina wcjev v kampih in senzorke pipe, brisačne, milnike, vrata,.razkuževanja….nobenega dotikanja,……higijena 1000x boljša kot marsikje drugje!
Preden smo kupili prikolico smo hodili v hotele visokih kategorij, z avionom, v tujino…………
Vidiš, jaz pa sem se naveličala tega, da moram biti cel dan na plaži, zjutraj na zajtrk, ker če zaspim ga ne bom dobila……ob uri za mizo, vedno v nulo urejena, sedeti v restavraciji z 1000 neznanimi ljudmi, se grebsti za ležalnik in prostor ob bazenu, jesti tisto hrano ki mi jo servirajo……tiste njihove že v naprej določene menije….
V prikolici se počutim 100000% bolje, pa imam denar tudi za hotel, verjemi, vendar mi hotela ne prodaš več!
Nikoli več!
Postavljat se nobenem ne da, ampak ker vemo da bomo celo poletje lahko na morju potrpimo tist vikend da potem uzivamo 4 meseca morja. Za osnovno higieno, kuhanje in sapnje je poskrbljeno, brez skrbi, ni pa preseravanja. Ceprav glede na to kaj sem zadnjic po tv vila kaj vse folk nagoni na morje, imajo eni res skor da ne vilo namesto prikolice. Kuhas ce si pameten bolj malo, oz samo enkrat na dan, pa se to se ponavadi opreze deca zravn rostilja. Kaj dozivis in vidis je tudi od tebe odvisno kako si dopust zorganiziras. Lahko si skos v kampu pred prikolo, lahko pa gre naokoli, pes, s kolesom, z avtom, motorjem…. U glavnm ni hudga nam kampalistom 😉
Forum je zaprt za komentiranje.