Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kampi v V Turciji

kampi v V Turciji

Kakrsnakoli informacija,
hvala
lp

Zdravo!

Po turciji sem bil 22 dni, vendar na poti okrog turcije nisem zasledin nobenega kampa, spal sem v hostlih ker so dokaj poceni od 5 – 10 evrov max.

V Vzhodni Turciji ni hostlov, so samo penzioni in hoteli.
Sej niso tok dragi, tm nekje od 4-10 dolarjev, sam kampiranje je pa okol 1-2 dolarja.Sm prebrala v LP.

Sam me zanima kok je kej varno pa tko.

lp

Meni sem je zdelo varno.
Denar sem vedno puscal v hostlu v torbi (v sobi). Nokili mi ni nic zmanjkalo. Tudi ko sem bil v Olypus (blizu Antalye), smo spali v hisicah na drevesih, brez kljucavnic, vedno odprta vrata, tam je bilo okrog 2000 mladih popotnikov iz vsega sveta, ce bi kdo hotel kaj komu ukrast bi to lahko storil neopazeno, vendar se to ni zgodilo ne meni ne drugim osebam (vsaj da bi jaz vedel). Mislim da je drzava varna.

jz sm si lan mal pogledala kampe v turciji pa mi nekak niso. sicer so full pocen, sam so se mi zdi, da je turcija le tok pocen da lahko spis na pojstli v kaksnem rasturanem hostlu.

Ja sej to je res a ne, sam na vzhodu ni hostlov, so kr penzioni in hoteli.
Tko da sej niso dragi, sam jst mal paniko zganjam zarad kesa k ne vem ce bom mela dost okrog 120.000 za hrano, bivanje in ostalo za 25 dni.

Pa sm hotla vzet sotor s sabo, ce bo panika:)

LP

Pred dvema letoma sem prepotoval dobro tretino Turčije v trh tednih z motorjem.Kampov je veliko cene takrat pa so bile za motor in 1 osebo do 500 tolarjev.Ta za 500 tolarjev je imel bazen.Kar se pa higijene tiče pa niso tako urejeni kot pri nas.Vendar je za zdržat.lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close