kampi v okolici Livorna oz. v Toskani
Pozdravljeni!
V septembru gremo kampirat na Korziko, ko se bomo vračali, sem razmišljala, da bi, ko se vrnemo s trajektom iz Bastie, prespali v kakšnem kampu v oklici Livorna, potem pa še 2-3 dni pohajali po Toscani.
Zato bi prosila, vse popotnike:), če mi lahko karkoli svetujete v tej smeri.Torej iščem kamp v okolici Livorna, oddaljen max 30 min. V Livorno bomo prišli okoli 7 zvečer.Kaj pa kakšni drugi kampi v Toskani: Pisa, Firenze ipd?Kaj se splača ogledat v Toskani?
HVALA res vsem za odgovore!
Patricija
V pisi imaš kamp z imenom Torre pendente.
Sama Toskana je zelo zanimiva. Kaj se splača pogledat, pa je odvisno od časa, ki ga imaš na razpolago.
Vsekakor si moraš ogledat Cinque Terre, to so štiri obmorske vasice, ki so najlepše z morja, torej ogled z barkico.
Pisa s stolpom in krstilnico ti ne bo vzela dosti časa.
Zelo zanimivo je mestece San Gimignano, lepa je Sienna, da ne govorimo o toskanski prestolnici Firencah.
Jaz menim, da bi blo vse to preveč za po dopustu na kOrziki, saj boste že s Korzike prišli vsi polni vtisov.
Trajekt res pride v Livorno ob 19h, ampak računati moraš še izkrcanje in gužvo preden prideš iz pristanišča. To zna trajat kar dolgo. Res pa je, da septembra ne bo več take gužve.
Če rabiš še kaj bolj konkretnih info o Korziki ali Toskani, pa le vprašaj, upam, da nisem prepozna.
Lepo se imej na Korziki, saj KORZIKA JE ZAKON!!!
Forum je zaprt za komentiranje.