Najdi forum

Kampi v Italiji

Dopust bi rad preživel letos v Italiji. Imam kamp prikolico. Zanimajo me podatki o kampih, njihovi urejenosti in cenah. Če je kdo od vas že kampiral v Italiji ga naprošam, da mi sporoči.

l.p.

Mi smo lansko poletje kampirali ob Gardskem jezeru. Ne vem, ali te zanima? Ali greste na morje? En nasvet pa imam vseeno: če se le da, pojdite na dopust julija. Avgusta so v Italiji kolektivni dopusti in je pol Italijanov na dopustu.
Lep dan….

Pozdravljeni!
Lani sem kempirala po Italiji dobra dva tedna v krajih: Rimini, Bari, Sibari, Tropea (Kalabrija) in Pompeji. Cene kempiranja so zelo razlicne, od 9 Ř pa tudi do 20 Ř za dve osebi, avto in manjsi sotor – v predsezoni. Te cene veljajo do konca junija, v visoki sezoni pa so lahko tudi se enkrat visje, vsaj kolikor sem jaz gledala cenike. Kempi so vecinoma zelo lepi in urejeni, ljudje so prijazni in se zelo trudijo s svojo italijansko anglescino.
Italijani imajo kar dobro urejene internet strani kempov, vse najdes pod skupnim naslovom http://www.camping.it/ Zdaj ko iscem za letos kempe po Franciji sele vidim da si Italijani kar dobro organizirani in zbrani vsi pod enim naslovom.
Odvisno od vas kaj zelite videti se poleg lepega morja, znamenitosti ali zanimiva mesta. Zame osebno najbolj zanimivi kraji ki sem si jih pogledala: Alberobello, Tropea in biser – Amalfitska obala in Sorento. Vprasajte se kaj ce vas zanima.
Lep dan zelim …

Zahvaljujem se Emi in Mojcej za odgovora.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close