Kampi v Istri in Kvarnerju-imate kakšen predlog
Toplo priporočam kamp v Novemgradu Sirena poleg hotelskih kompleksov. Kamp je izredno družinskega tipa – pomeni da je ogromno družin z manjšimi otroki zato je tudi ponoči mirno. Cel kamp je v borovem gozdičku plaža pa izredno lepo urejena. Imaste tudi luštkan sprehod do centra novigrada ki je oddaljen peš dobrih 15 minut!
lp, Mojca
Se pridružujem mnenju!
Pa veste zakaj? sem rojena novigrajčanka, in Novigrad je zakon! res je da je camp lepo urejen, sanitarije so lepo urejene, kraj je relativno miren, ni tako “histeričen” kot poreč ali umag in je (camp) malo oddaljen od centra.
Torej toplo priporočam (tam sem spoznala očeta svojega otroka) v trgovinici zraven campa sem delala ves čas študija………in morska ljubezen me je prinesla v deželo na sončni strani alp..
Spodnje sporočilo sem kopirala iz “sosednjega” foruma (kjer sem ga napisala) in mislim, da bi ti bil všeč. Pa še pripis k spodnjemu postu: dreves je veliko.
Živjo,
midva s fantom sva kampirala v Ježevcu, kjer je od letos naprej tudi peščeno-mivknata plaža (lani je še ni bilo) in sva plačala 235 kun za 3 nočitve, vendar sva prijavila mali šotor + eno osebo + avto (da sva šla lahko čez rampo). Ta cena vključuje tudi turistično takso, zavarovanje, prijavnino.
Ker hodimo tja že nekaj let, vem, da preverjajo le, če je šotor prijavljen, ne pa tudi (načeloma), koliko oseb je notri.
Je pa kamp zelo lep, čist, prijazen, tih (pred osmo zjutraj skorajda ni rogoviljenja), družinski,…
Forum je zaprt za komentiranje.