Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kampi na Hrvaškem

Kampi na Hrvaškem

Pozdravljeni!

Prosim,če mi lahko kdo posreduje kakšen link o kampih na Hrvaški obali ( kvarner,otoki in Dalmacija). Iščem ,pa nič pametnega ne najdem……večinoma dobim strani z apartmaji.

Hvala že vnaprej!

Čao,Alyssa

Hmm na googlu sem jaz našel vse kar sem iskal o kampih, v istri, kvarnrju, dalmaciji…

Lani sem prekolesaril skoraj celo hrvaško obalo pa ti lahko kaj povem v kempih ker sem spal v kampih na vsakih 50 km :). Cene so bolj kot ne povsod enake, seveda moraš vzeti v rezervo da je istra najdrazja kar se tiče kempov innajveč jih je… To pa še ne pomeni da so najbolši :).

Ampak ker praviš te zanima kvarner in dalmacija. V kvarnerju na sami celini niti ni toliko veliko good kempov. Crikvenica in novi vinodolski imata 2 lušptna kempa. Novi vinodolski je precej velik. Pomtem pa tja do velebita in ob vznozju velebita bore malo kempov oz. skoraj nič. Najdeš sem ter tja kakega privat ampak je res privat z par šotori in kako prikolico. Druga stvar je na otokih. Krkr, Cres, Rab, Pag in ostali so jih polni. Na pag greš če si želiš ornk zabave ker tam v Novalji skoz dogaja. če imaš rada bolj mir jo pičiš na Cres ali Mali lošinj ali pa še kakšen bolj oddaljen otok. Kampi na otokih so kr vredu.
Dalmacija… Veliko kempov, ampak večinoma manjši, privat kempi, ampak jih je veliko. Najbolši kemp, ki sem jih obiskal na hrvaškem je Camp Adriatic. Ta se nahaja ob jadranski magistrali, ene dva km pred Primoštenom. Res super kemp, z super obalo in ponudbo. WCji in tuši so tako poštimani da se mi je bilo lepš tam tuširat kot doma :). Majo kar privat separeje kamor se lahko zakleniš in delaš kar ti je volja :).
Ob tej lepi dalmacijski obali je poln majhin kempov ki jih na zemljevidu sploh ni… Niso nič posebnega, trgovin po večini ni, ker je vse priovat omejeno na 1-2 zalivčka.. Ampak so pa lepi ker so locirani ob najlepših zalivčkih… So pa table skoz ob cesti.

Drugače pa http://www.google.com se najde veliko!

lp, primoz

pojdi na stran amzs-tam imaš vse kampe na hrvaškem

http://www.camping-croatia.com/glasilo_camping.htm

Opisi nekaterih kampov

lp Andro

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close