Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kampa pakoštane kozarica in šimuni pag

kampa pakoštane kozarica in šimuni pag

Z majhnimi otroki se odpravljamo tja v mobilne hišice v juniju pred sezono. Take vrste počitnic si še nismo privoščili, zato bo vsaka vaša izkušnja, opozorilo, predlog, mnenje…dobrodošlo.

Kozarica – plaža skalnata (v živo pa tega kampa nisem videla, zato bo kdo drug povedal)

šimuni – zelo lepa peščena plaža, junija še tam ne bo gužve, animacije za otroke. Ker je mesto precej oddaljeno, se obvezno pozanimaj kdaj se začnejo animacije, kajti drugače bi znali biti večeri dolgi in dolgočasni (odvisno seveda kaj imate radi in s čim se otroci zaposlijo).

Nekje sem prebrala, da je treba vzet starejši tip hišic, ker so bolj v senci in baje bolj dodelane – verjetno je mišljena okolica in oddaljenost od plaže (malo preglej po forumu). Kolikor mi je znano, rezervacija določene hiške tako ni mogoča. Mogoče priporočam, da si prej ogledaš lokacije hišk in izraziš konkretno željo na licu mesta ob prijavi na recepciji.

Upam samo, da bo junija dovolj toplo, da se boste lahko kopali, drugače škoda denarja.

O, hvala. Tudi če ne bo še pravo poletje, nič hudega, bomo pa raziskovali na okoli, vsaj okrog Kozarice je kar nekaj krajev za si ogledati, na Pagu pa ne bomo sami, še prijatelji bodo tam, tudi z otroki, tako da bo pestro. Sicer sem prepričana, da bo vreme ok.Vsaj večino časa.

Še kakšna informacija?

Vidim, da ta forum ni preveč oblegan, no nič hudega. lep dopust vsem, bolčka

Ja, pa eni še zmeraj ne ločijo med počitnicami in potovanji…
Res, da greš na potovanje med počitnicami in ko greš na počitnice, četudi na Pag, tudi vsaj malce potuješ, ampak kar se mene tiče, dopust v Pakoštanih in na Pagu vseeno bolj sodi na forum “počitnice” kot na forum “potovanja”.

No, jas se bil na morju v Pakoštanah že večkrat, ampak v apartmaju. Smo pa se skozi kamp večkrat sprehajali in lahko rečem da gre za zelo urejen in precej velik kamp. Mobilne hišice so se mi zdele vredu, opremljene so tudi s klimo. Plaža je deloma skalnata, deloma betonirana in deloma prodnata, tako da tudi za otroke de bi smel biti problem. So pa Pakoštane zelo prijetno in urejeno letovišče kjer se vsak večer kaj dogaja ter veliko stojnic, gostilnic, restavracij z odlično hrano itd…(vsaj v poletni sezoni je bilo vedno tako)
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close