Kamp Zaton vs. Kamp Soline Biograd
Imamo dva škrata stara (5 in 2 leti) in izbiramo med zgoraj omenjenima kampoma. Šli bi konec junija in bi bivali v mobilnih hiškah.
Slike in informacije po raznih web straneh so vse ok, ampak rabila bi konkretne izkušnje tistih, ki ste že bili tam? kako je s temp. morja v Biogradu? Imamo slabo izkušnjo s Šibenikom, kjer je imelo morje sredi julija 19 stopinj.
Hvala
Soline v Biogradu so super, super pa je tudi malo nižje, še posebno za otroke
http://www.adria-more.hr/index.php?option=content&task=view&id=54&Itemid=109
Mi smo bili dve leti nazaj v kampu Soline (Biograd)in nam je bilo zelo všeč. Sicer nismo bili v mobilnih hišicah ,ma smo kmpirali.
Morje je bilo toplo,vendar smo bili avgusta. Mislim,da tudi konec junija zna biti dovolj toplo,seveda če je sonček več časa.
Lani smo bili v Pakoštanah (blizu Zadra)in je bilo morje super-beri toplo. Bili pa smo prvi teden v juliju.
lp
Zaton : ogromen kamp, tiste hiške, ki se oddajajo, so vse na soncu, klima ponavadi dela na polno in potem se obvezno prehladiš, zelo drago je vse ….mislim, da so sooline dosti boljša izbira.
Ja pa v Zatonu vse močno skomercializirano, je tudi ogromno animacij, skratka za goste s severa predvsem, ki so navajeni, da se jim vse prinese na krožniku, ker tam imaš pa res vse v kampu. Ča se prav spomnim, je tudi plaža v Biogradu dosti lepša, pa še kamp je tako rekoč v mestu, Zaton pa je mnogo km iz Zadra, se mi zdi, da kakčnih 10 vsaj, ne spomnim se točno, skratka, zvečer ne moreš nikamor na sprehod, ampak si obsojen na kamp in ( sicer pestro ) zabavo v njem.
Vsekakor gre moj glas za Soline in prepričan sem, da vam bo všeč ( čeprav se ne spomnim nobenih hišk za oddajat- ali pač malo bolj od strani…ne vem, morda bi pa vseeno kdo se javil s konkretnimi podatki iz Solin )
Forum je zaprt za komentiranje.