Najdi forum

kamp straško

Verjamem,da vas je bilo kar nekaj že na dopustu v tem kampu,zato potrebujem nasvet,v katerem delu je več sence in da je bolj mirno…:)
Kakšne so pracele ob morju ali je zaradi miru boljše,da smo višje….
Hvala že vnaprej

Ta boljse parcele so itak vse rezervirane ze za zelo dolgo naprej, sploh ob morju. Povsod je dokaj mirno, razen okrog gostilne in sekretov bi se jaz izognila. Senca je pa po vsem kampu.

Pozdravljena,
iz izkušenj išči hiško št. 434 v prvi vrsti. Imaš skoraj svojo plažo. Je pa cena kar zasoljena.
lpf

V ta kamp hodim že vrsto let. Vmes nas nekajkrat ni bilo, a smo s kampom vsekakor zelo zadovoljni, razen cena je visoka, vendar je po eni strani upravičeno visoka. V sezoni so sicer vse parcele večinoma zasedene, vendar je še veliko nerazparceliranga prostora in veliko sence. Brez problema se najdejo prostori za večje šotore in tudi teren je kar vredu. Sanitarije so zelo urejene, zadnja leta zmerom bolj, letos sem bila presenečena, ker sem vsakič ko sem jih uporabila srečala vsaj eno uslužbenko ki jih je čistila. Sanitarije imajo posebno prirejene tudi za otroke – nižji nivo umivalnikov, tušev in WC-jev, vrat se ne da zaklepati pri otrocih, zaradi varnosti. Tušev je malo premalo, sploh v popoldansko-večernem času. Voda v sanitarijih je super – lahko dobiš čisti krop, ali pa ledeno vodo. Plaža je super, vendar zelo polna, sploh v sezoni. Lepi kamni na obali, potem pa naprej mivka in voda odraslemu človeku do prsi, ko je pa oseka pa do pasu. V zadnje nekaj letih so naredili lepo asfaltirano dvosmerno cesto, tudi krožno križišče. Vsaka parcela ima vodo in priključek za elektriko, na nerazparceliranem prostoru so enote z elektriko, kar pa je že vljučeno v ceno – ni potrebno doplačevati. Kamp so v zadnjem letu še razširili in umetno dosuli peščene plaže. Trgovina je BILA super – lepo založen in zelo klimatiziran Konzum, bil je lepo obiskan, res super. vendar ga od letos (2014) ni več. Prišla je trgovina ki je osnovno za kruh, police so na pol prazne, veliko stvari pred rokom, na enem hladilniku celo piše: only for employees – grozno, nismo samo mi zbirčni, ampak se vidi da v to trgovino prijaha le še nekaj ljudi, zelo je prazna, glede na prejšnja leta. Zato pa je tudi majhna pekarna (pan pek) nabito polna. V trgovino se sicer lahko odpeleš v hiper novalis, velik center zeelo blizu, tko da ni tak problem. V kampu je restavracija, sladoled, nekaj barov. Športni park je super, lep. Veliko možnosti za zabavo. nogometno, odbojkarsko igrišče in igrišče za tenis, travnik ograjen za pse, zastonj fitnes z veliko napravami, organizacija zumbe, vodne aerobike in raznih aktivnosti. Imajo sobo v kateri je varuška in lahko brezplačno pustiš od 0-3 leta starosti otroka v varstvo, in pa sosednja soba kjer do od 3 leta naprej (zgornje starosti nevem), enako z varuško in ne smejo oditi sami. Vsako sredo in nedeljo napihnejo platno na nogometnem igrišču, postavijo klopce in predvajajo ob 21.00 risane filme za otroke, vstop je brezplačen. Kamp je primeren tudi za mlade, saj je ne daleč stran znana plaža Zrće ki ponuja zabavo za mlade.V kampu je tudi majhen ZOO, imajo nekaj oslov, gosi in podobnih živali. WiFi je brezplačen. Kodo se dobi na recepciji ali info točki. Po kampu je postavljenih več anten WiFi-ja, tako da lovi skoraj povsod, vendar je v večernem času in opoldanskem času včasih malce zaseden. V kampu je zeeloo veliko slovencev (50-60%), potem je veliko nemcev in avstrijcev ter nizozemcev in italijanov, najdejo pa se tudi danci, norvežani, čehi, hrvati, slovaki in madžari. Mi smo nad kampom zelo navdušeni, zelo nas je razočaral odhod trgovine Konzum iz kampa in prihod nove trgovine!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close