Kamp Slatina (Cres)-izkušnje?
Ma včasih, 25 let nazaj, ko nas je več družin hodilo tja kampirati (jaz in brat s starši, pa še par družin v sorodstvu) mi je bilo super. Ko sem se kakšnih 6 ali 7 let iz firbca spet za par dni ustavila v tem kampu, tokrat s svojo družinico, pa moram reči, da me je razočaralo dejstvo, da so ta boljši del kampa spremenili v nekakšno kontejnersko naselje, šotore pa vse prestavili v sosednjo uvalo. Kar je zoprno zaradi oddaljenosti od te lepe plaže v Slatini, poleg tega pa je še ta uvala z zelo strmimi “bregovi”, tako da je prav zoprno pešačiti vsak dan do wc-jev, plaže, trgovine …
mi smo bili lani tam.
bilo nam je zelo všeč. Plaža super – lepi okrogli kamenčki, dveletni otrok je brez težav hodil po njih in neskončno užival, ko jih je metal v vodo.
na plaži je bilo do poldneva senca od nekaj drevez ob plaži, če si bil pa dovolj zgoden, pa si dobil prostor čisto med drevesi in si imel senco ves dan.
edina stvar, ki ni super je to, kaj je že napisala jazzz. kamp je v bregu. in mi smo hodili cca 10 minut do plaže. dol je šlo lažje, kot potem navzgor 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.