Najdi forum

Kamp Šimuni

zanimajo me vaše izkušnje z mobilnimi hišami v kampu Šimuni? Ali se splača iti tja?HVALA

Mene tudi zanima kamp v Šimunih, kako je urejen in čist. A je kakšna nudl plaža v bližini kampa?

Hvala!

kamp šimuni je po mojem mnenju namenjen tistim, ki jim je všeč otok Pag, imajo pa radi tudi nekaj miru :), česar v najbolj poznanem kampu, Straško, žal ni..je pa Straško delno FKK kamp, tako da se lahko hodite kopat tja..drugače pa se najde kar nekaj uporabnih informacij o kampih na hrvaškem na http://Www.avtokampi.si, kjer imajo tudi cenike, slikice, komentarje in opise…
Lepo se imejte!

Pozdravljena!
Letos bomo že četrtič zapored letovali v mobilni hišici v kampu Šimuni. Resda nekoliko dražja a res super zadeva, sploh če imate manjše otroke. Kamp je čist, lepo urejen, lani oz. predlanskim je bila večina igral za otroke obnovljenih. V dopoldanskem in mislim da tudi v popoldanskem času je oraniziran “otroški vrtec”, zvečer pa najprej za otroke mini disco, pozneje pa tudi živa glasba za odrasle. V kampu je dokaj dobro založena trgovina, restavracija (v sezoni imajo zvečer zelo ugodno ceno večerje s samopostrežbo), picerija, trgovina s sadjem in zelenjavo, slaščičarna. Plaža je za vse vrste okusov od mivke do drobnega peska, proda na drugem koncu kampa tudi skala. Če imate majhne otroke priporočam najem hišic tipa lux ali comfort, to so hišice, ki so najbližje peščene plaže, vse imajo zelo lepo urejeno okolico in lesen nadrtrešek. Hišice tipa Dalmatia so novejše, nekoliko večje, vendar s slabše urejeno okolico (vsaj lani je bilo tako) in so nameščen v nanovejšem delu kampa, ki pa vsaj meni ni več tako všeč, saj učinkuje kot ogromno apartmajsko naselje. Plaža v tem novejšem delu je delno betonirana, delo prodnata, ponekod so tudi skale in praviloma na tem delu ob morju ni ravno neke sence. Naj povdarim, da je osebje v kampu izredno prijazno, mogoče le lastnik restavracije raje vidi kakega bolj “tujega gosta” kot Slovence, čeprav so ostali zaposleni tudi zelo prijazni. če vas še kaj zanima vprašajte, sicer pa poglejte na njihovo spletno stran, ki pa žal ni ažurirana s slikami novejšega dela naselja apartmajskih hišic.

Joj mi smo pa rezervirali pa prav hišo Dalmatia, a mi lahko poveš koliko so te hišice oddaljene od plaže z senco ali pa najbližje plaže!

Tudi mi smo rezervirali hiše Dalmatia a ima kdo izkušnje z njimi?

Te hišice so zelo blizu morja, morda max 200 m.
Mi smo bili lansko leto v teh hišicah in je bilo super.
Vse je odlično, dogajanje, animatorji itd, samo cena 120 evrov na dan se nam je zdela pretirana.
Imejte se lepo in uživajte,

Te hišice so zelo blizu morja, morda max 200 m.
Mi smo bili lansko leto v teh hišicah in je bilo super.
Vse je odlično, dogajanje, animatorji itd, samo cena 120 evrov na dan se nam je zdela pretirana.
Imejte se lepo in uživajte,

Že večkrat sem bila v kampu Šimuni na Pagu.

Toda letos so me zares razočarali – tako groznega odnosa hrvatov (osebja kampa) do slovencev še nisem občutila.Vsekakor so prešli meje dobrega okusa.

Tudi čistoča kampa ni bila na nivoju, tuši pokvarjeni, Wcji neurejene.

Jaz se ne bom vrnila več tja …

V šimunih še nisem bila,v straškem pa!
V hišicah od RELAX-a,bilo je vredu,zaposleni v kampu,v mejah normale,kar se bontona tiče!
So pač hrvati ki sovražijo slovence,…meni to tudi ni lih najboljš,zato pa nesem vse s sabo,ne kupim nič njihovega,…itak nevš najdu kakega slo.proizvoda,…da o pivu v gostilni ne govorim!
Ga sicer imajo,a nikjer napisano!
Mislim!
Sram jih bilo,….saj bojo že še vidli,…..
Sicer bilo vse vredu,tudi tuši in wc-ji urejeni,čisti,..to pa moram povedat!

Zdravo!

Ta teden bili v kampu Šimuni. Sicer zelo lep kamp z lepo plažo, primerno za majhne otroke, animacije (mini klub, mini disko, zveče živa glasba, zjutraj joga, popoldne telovadba, …), res fajn. Ampak s kopalnicami so me pa totalno razočarali. Tople vode zvečer skoraj ni bilo, ženski tuši pa vsi pokvarjeni. Vedno več je mobilnih hišic, ki imajo svoje kopalnice in WC-je, zato so verjetno tiste skupne zanemarili. Tudi čistoča ni bila na nivoju. Drugače pa je kamp ful drag. Za 6 dni dve odrasli osebi in dva predšolska otroka 2.100 kun.

Jaz verjetno ne bom več šla tja.

LP

A je bil kdo v hišicah od Sunlifa – ali so ok – so na desni strani rta kjer-kakšna je tam plaža(urejenost).

LP

tudi mene zanima za tele hišice od Sunlifa. Ima kdo kakšne izkušnje?

Pozdravljeni,

hišice zelo ok, carsko.

Kamp urejen.

Mene moti cena hišic mobilnih, ker je res predrago, zato ne gremo tja. 110-120€ v sezoni na dan. Jao….

Ta standard sedaj ni več za nas, žal. Sicer pa vidite, da so tam samo severnjaki, Nemci, Nizozemci….

http://www.sunlife.si/

lp,Karmen

Ja cene mobilnih hišic so kar visoke, ampak tako je v večini kampov. Ponekod cene presežejo celo 150 eur npr. v kampu Lanterna. Je pa treba vedeti, da vas v hišici potem ne zanima več kako so urejene sanitarije v kampu, ker imate svojo kopalnico, pa svojo teraso in kuhinjo.

Mislim pa, da je v kampu Šimuni glede odnosa do Slovencev podobna zadeva kot povsod drugod, na 100 ljudi se vedno najde nekdo, ki nekoga ne mara. Zato se nič bati, v kampu Šimuni vas bodo zelo veseli, če pa bodo slučajno težave pa kar do šefa..ta je zelo vesel vsakega gosta, še posebej pa iz Slovenije.

LP
Klemen

http://www.avtokampi.si

Hoj,

že vrsto let smo bili v tem kampu, od takrat ko še ni bilo teh mobilnih hišic in v zadnjem času, ko so naredili pravo poplavo z njimi 🙂

Včasih smo šotorili, zdaj – ko imamo 2 otroka- pa smo bili že 3-krat v hiškah. Za mene ni lepega kampa, resnično. Edino kar je moteče, so cene teh hišic 🙁 ampak tako je to: plaža za otroke, ni se treba voziti na plažo, igrišče, trgovina in vse ostalo tudi to ceno odtehta.

Zato, če si le lahko privoščite, vam počitnice tu priporočam. Ko pa rezervirate hiško, pa izrazite željo po senci.

šimuni zame raj na zemlji,in hišice vredne svojega denarja

Tudi mi smo šli lani na Pag in se odločali med kampoma Šimuni in Straško. Naredili smo sprehod skozi oba kampa, na koncu pa smo se odločili za Straško.
Kamp Šimuni ima zelo lepo plažo, pa tudi zanimive restavracije in podobno, ko pa prideš do wc-jev (kopalnic)…sama nisem imela več želje šotoriti tam. Če si v hišici je verjetno kamp super- glede na to da imaš svojo kopalnico in wc. Lahko da smo bili tam samo ob nepravem času, vendar mene ne vleče več v tisti kamp.
Odločili smo se torej za kamp Straško. Super kamp, v redu parcele, tudi plaži ni nič manjkalo. Pa še čistoča wc-jev in kopalnic je bila res odlična.
Lp

Ojla,

Šimuni je idealen za majhne otroke, družine, če si v mobilni hiški.

Sicer pa cena je PREVISOKA!!!
in posledično ne bodo imeli vsega oddanega, če pa, pa poglejte registracije pred hiškami!
Je že tako, da Hrvati njih bolj cenijo tujce kot Slovence.

Pa da se ne bi kdo sekiral!

🙂
Mi gremo letos v apartma na Pagu za 40€, ki je v pritličju, zraven vode.
In me tale Šimuni nič več ne gane.

lp,k

Živjo,

moje izkušnje s kampom Šimuni so samo pozitivne. V vseh pogledih. Osebje kampa je izredno prijazno, kamp je zelo urejen, plaža je super. Edina slaba stvar je cena, ki je res zelo zelo visoka – na žalost. Lahko še povem, da sva letos, ko sva bivala v mobilnih hišicah, videla samo par tujih turistov, drugi smo bili vsi iz Slovenije. Uglavnem, super je bilo!!

Pozdrav,

M.

Pozdravljeni,

zame dopust enaA, pa vendar kaj vse lahko dobiti in kje za 130€ na dan?

lp,k

Živjo,

saj pravim, da je zelo zelo drago. Mi “navadni slovenčki” si tega v sezoni žal ne moremo privoščiti.

Lp,

M.

mi pa gremo letos v dalmačija mobilne v šimtune pa me zanima če je senca in kalšna plaža je pod hiško.imamo namreč lego v prvi vrsti.pa če je senca.

mi smo ravno nazaj,smo bili prvic, z dvema malima in bomo se kdaj sli. hiske so super, imeli smo veliko drevo in senco, voda zelo lepa kot po celem Pagu, plaza lepo urejena, meni je bilo dol vse zelo estetsko in “naravno”. senca se tudi najde, ceprav bolj pod velikimi sencniki, ki so postavljeni po plazi.drugace smo mi vzeli se en sencnik s sabo, da smo postavili k vodi za otroka. vsi v kempu zelo prijazni, animacije dost, delavnice za otroke na plazi, zvecer mini disko.majhen kemp, ki pa ima v ribarnici svezo ribo, zraven je ribja restavracija, se ena fajn picerija je, pa plazni lokal, imas vse na majhnem placu.mi smo bili pozitivno preseneceni.

Pozdrav,
naj vam povem, da letos v kampu Šimuni ni več tako lepo, kot je bilo!
Morje je polno svinjarije – fekalij!!! Vsak dan plavajo v vodi “rjave penice”, ki se zalepijo na kožo! Strah nas je, da bomo dobili izpuščaje… Ogabno! Poleg tega vsake toliko zasmrdi po kanalicaciji po celem kampu!
Ali ne razumejo, da se pridemo kopat v morje, in da je zato potrebno, da se namestijo čistilne naprave?! Kljub temu, da so najemi parcel in pavšali za hišice zelo dragi, ne poskrbijo za osnovne stvari – čistočo morja!
V trgovini, kjer so zdaj drugi lastniki, so izredno neprijazni in arogantni do Slovencev, sploh do otrok, ki ne znajo prav razložit v hrvaščini, po kaj so jih starši poslali – prodajalci jih nočejo razumet – niti se ne potrudijo, da jih bi. Slovenskih navodil (za tipkanje kode v tehnico) ni nikjer, čeprav je v kampu največ Slovencev!

Lilly

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close