Kamp Šimuni vs kamp Straško – Pag
V top sezoni, je tam kot mravljišče.
Japajade da se bo iz Zrč slišalo…. Zrče so 14 km stran, pa še na drugi strani otoka.
[/quote]
Kaj komentiraš, če ne veš kje je Straško. Niti 3 km ni zračne.
Vaš link
Kaj komentiraš, če ne veš kje je Straško. Niti 3 km ni zračne.
Vaš link
[/quote]
Jap, res sem talent…. komentiral sem kamp Šimuni, prehitro prebral 🙂
Mi gremo letos že četrtič v Straško. Res je, da so mobilne hišice zelo skupaj, vendar do sedaj nismo zaradi tega imeli težav, da bi nas sosede motili. Mogoče smo imeli srečo in smo imeli kulturne sosede. Res pa je, da se ponoči včasih sliši glasbo iz Zrč, vendar ni hudo moteče. jaz imam zelo rahel spanec. Oziroma mogoče je huje, če si na koncu kampa kot so ti eni že napisali. Nam je všeč, zato se letos vračamo.
Kamp Šimuni in Straško sta bila po moji oceni pred leti najbolj urejena in prestižna kempa. Temu primerna je bila tudi cena. Zdaj zadnje par let pa so po celi Hrvaški zboljšali ponudbe in uredili kempe kjer so mobilne hiške in bazen. Za prv maj smo šli v kemp Krk, ki mislim da ima celo 5 zvezdic. Zakaj bi se vozili tako daleč in plačevali trajekt če to isto zadevo dobite bistveno bližje.
Jah, upam da se ne bo. Vsaj ne ful naglas.
Mi gremo z otroki avg., sicer smo bili že cca. 6 let nazaj. Pa se ne spomnim kolk se je kaj slišalo takrat.
[/quote]
Sliši se, če je veter iz prave smeri, in to v zgornjem neparciranem delu. Spodaj, kjer so mobilke, pa skorajda ne. Bolj glasno pa je ob torkih, ko imajo ognjemet na morju pred kampom 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.