Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kamp Selce zraven Crikvenice

Kamp Selce zraven Crikvenice

Pozdravljeni.

Je kdo zadnja leta tam letoval? Kakšne so kaj plaže? Vrste plaž? Kaj pa gužva na plažih? Sanitarije v kampu?

Kaj pa kej privezi za čolne? Ve kdo kaj?

Burja? Velikokrat piha poleti?

Hvala za use informacije!

Nekaj let sem bila v tem campu in lahko rečem, da je vse najboljše. Burja skoraj ne piha, vsaj jaz je nisem doživela, plaže – super, kraj – super, sanirarije – super……
Nimam slabe besede in zavidam vam, če boste tam. Ali me vzamete s seboj????????

Tudi čoln smo imeli in privez ni bil drag.

Ja sedaj letos bojo imeli mobilne hišice. Pa se mal informativno zanimamo. Kaj čoln se imeli na boji ali na pomolu?

Bo treba it pogledat en dan kake so kaj plaže. Je kakšna plaža s kamenčki al so same betonske plaže?

Kamp sem našla na netu, tudi vsa pojasnila. Ampak, saj veste, včasih kaj piše, v resnici pa tega ni.

Za tiste ,ki ste bili- zanima me, ali imajo res vse parcele elektriko, koliko jih ima vodo? Po slikah sodeč je precej sence (če ni slikannih samo tistih par). Za info iz prve roke bi bila zelo vesela.

Hvala lepa za Selce, Crikvenico in Novi Vinodolski!!! Smo bili tam, saj je lepo, ampak voda je ledena tudi sredi najhujše vročine! Ni govora, da grem še kdaj tja. Meni je na morju poleti všeč vsaj približno topla voda.

Never again se ni kopala v Selcah.
Plaže so prodnate ali betonske. Mi smo imeli čoln na pomolu, takrat ni bil drag privez. Parcele v kampu so lepe, dovolj velike, vode pa na parcelah ni bilo. Draga je bila prva vrsta ob morju in še nekaj vrst spredaj.
Marsikje sem bila a tako lepo in vse na kupu mi ni bilo nikjer. Iskreno mislim, da ne boste razočarani.

Tam je precejšen predel z bolj hladnim morjem / v bližini podvodni izviri, precej močan tok/. Vprašanje, koliko bolj mrzla je oz. kaj se nekomu zdi že mrzla voda.

voda mrzla, na plaži piha in pihlja vedno, betonska in kamnata plaža

večerni utrip pa je tisti pravi, štanti, glasba, ribe, gužva, vedno kaj dogaja

Kaj pomeni za vas mrzla? Manj kot 20 stopinj v poletnih mesecih? Če doseže 22 stopinj je vrh glave 🙂

voda JE mrzla bolj kot drugje – razlog so vodni izviri sladke vode
pihalo ni nič bolj kot kje drugje

plaža – v kampu betonska, v sosednjem kampu (se držita skupaj) – kamenčki, glavna plaža – mestna – peščena

gneča je poleti velika, tako v kampu kot na mestni plaži

sanitarije, nekaj jih je obnovljenih, ampak so se tuši konstantno mašili, prav tako je ob večerih zmanjkovalo tople vode
navsezadnje je zelo poceni kamp in kaj več res ne moreš pričakovat …
mi smo šli 2x samo zaradi finančne krize, letos bomo šli kam drugam

še nekaj pomembnega – vse je precej v hrib (itak vse okoli crikvenice) …. mobilne hiške so lahko postavili samo zgoraj v bližini recepcije …. iz teh slik se tudi vidi, kako je morje “v dolini” http://www.avtokampi.si/novica.asp?drzava=0&ID=525
tako, da če vam ni do tega, da boste iz plaže rinili v breg, premislite ….

Bila v Crikvenici kakih 5 let nazaj in je bila voda julija 28 stopinj, kot v župi, prav smejali smo se, pa to pri hotelu Kaštel, kjer se v morje zlije reka … ne vem katera že.
Crikvenica je res ZAKON.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close