kamp Puntižela pri Fažani
Pozdravleni, zanima me kamp Puntižela. Z možem sva si ogledala kamp- za 1. maj. Zanima me zalivček čisto na koncu in tista zelenica za kampiranje. Videla sem, da tam gradijo nove sanitarije. Ali ima kdo izkušnje s tem kampom. Všeč mi je, ker je blizu Fažane in Pule.Prosi za mnenja. Na dopust greva v začetku julija.
Lansko leto sem en vikend prespal v tem kampu. Najprej sem bil malo razočaran nad plažo, ampak videl sem samo prvi del, ker sem imel parcelo tik pod restavracijo, tam je en majhen košček treh parcel namenjenih samo šotorom in so brez elektrike (št. 116-118). Drugače so bile vse parcele ob morju polne, za šotore pa je bilo prosto samo tisti del kampa, ki je od morja precej oddaljen.
No, drugi dan zjutraj sem videl še prodnat zalivček, ki pa je res lep. Tako lahko že sedaj rečem, da bodo parcele nad prodnatim zalivom 100% zasedene, ker so tam ponavati gostje na pavšalu. Prilagam še karto kampa - map Puntižela.
Tam smo kampirali pred par leti in nam je bilo zelo všeč. Res je, da smo parcelo v naprej rezervirali in smo jo imeli nad tem prodnatim zalivom, v lepi senci. Takrat so bile sanitarije rahlo dotrajane in to je edino kar me je motilo. Če gradijo nove, potem nimam pripomb. Fajn potka za kolesarje je do Fažane.
Letos bodo na samem začetku kampa Puntižela ogradili plažo, da ne bodo čolni parkirani tik do obale glasi istre – v Puntiželi so si končno odahnili
Forum je zaprt za komentiranje.