Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kamp Puntica ali Finida

Kamp Puntica ali Finida

Pozdrav vsem skupaj.

Pregledala sem že internetne strani in tako se za letošnje kampiranje odločam med kampom Finida pri Umagu in Puntica pri Funtani (Vrsar).

Iskalnik mi da samo starejša sporočila. Zanima me, če je bil kdo v teh dveh kampih lansko ali letošnje leto. Zanima me vse:))…no ja, predvsem plaža in senca, ker grem z malim otrokom.

Za odgovore že vnaprej hvala.

Finido so kar lepo poštimali. Uredili so WC-je in podobne stvari, ki so prejšnja leta malo škripale. Drugače pa je v Finidi polno jeseniških dopustnikov. Drugače pa priporočam 1 km naprej kamp Ladin gaj, oziroma letos je to Park Umag, če se ne motim. Zrihtan v nulo.

Mi smo se danes vrnili iz Vrsarja. Bili smo v kampu Turist in ga moram zelo pohvaliti. Ta kamp je res na nivoju, sanitarije zgledno urejene, kamp v celoti v senci in urejen v nulo. Imaš senco na plaži, igrala za otroke, skratka jaz ti ga zelo priporočam. Tam je tudi veliko družin z majhnimi otroci.

Hvala za odgovor.
Sliši se fajn, čeprav ne maram velikih kampov:))…kakšna je pa kaj plaža in kako je z zasedenostjo oz. se da dobit še kakšen fajn plac?

bila sem v obeh kampih le “v prolazu” saj sem bivala v privat nastanitvah v bližini. Sama bi najbrž izbrala Finido, če ne drugega so dosti boje urejene sanitarije in ostala “infrastruktura” napram Puntici. Res je, da ima Puntica desni del plaže v borovi senčki kjer non stop pihlja, je skoraj hladno! Levi del pa je samo betonska terasa ….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close