Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem KAMP PRIKOLICA

KAMP PRIKOLICA

Kupujem kamp prikolico pa ne vem kakšno naj kupim novo ali staro.
Prosim za vaša mnenja, zakaj novo in zakaj staro?
Večina prijateljev mi pravi, da nikoli ne bi kupili novo, ker so vedno stare dobro ohranjene. Kaj pa menite vi?

Hvala za odgovore.

Odvisno od financ.

Ni štos v financah. Problem imam, ker mi večina svetuje naj kupim staro, ker prikolice tudi stare niso uničene. Me pa zanima ali ta teorija drži oz. kakšnega mnenja ste vi, ki ste prikolico kupovali.

Lp

http://www.avto.net/2004/prikolice/oglas.asp?id=2217020

tole poznam, priporočam!

prodam adrio za 4 osebe s predšotorom, na 3. tablico, nikoli na pavšalu, lahko ti pošljem slike (okvirna cena 1800 eur)

Mi imamo že drugo prikolico, prvo smo kupili, ko je bila stara 25 let in jo po 5ih letih zamenjali z malo “mlajšo”, staro 20 let. Obe sta bili odlično ohranjeni, druga skoraj neuporabljana, cena pa sprejemljiva. Za nas nakup nove prikolice ni prišel v poštev, saj nimamo toliko denarja, tako da smo v bistvu primorani stare kupovat 🙂

Mi bi kupili kamp prikolico, rabljeno, nekje od 88 letnik ali mlajšo, velikost od 4,5m z 3+2 ležišči, z baldahinom in vsem zraven.

Me zanima ali kdo mogoče prodaja, ali pa pozna koga, oz. kje svetujete da jo kupimo? Na netu sem zasledila tudi stran Kampaprikolice, kjer imajo cel kup prikolic, pa se mi zdi malo rizično, glede na to, da jih tudi oddajajo, pa verjetno niso ravno v najboljšem stanju.. Jih pa še nismo šli pogledat.
Skratka vsak nasvet bo dobrodošel.

če ne gre za nabijanje ega ali vtis na sosede, absolutno staro.

Prikolica je v rabi zelo malo časa, max.pa nekaj mesecev na leto, poleg tega jo večina uporabnikov rabi samo za spanje, ne pa bivanje (ker si v kampu največ zunaj) Tudi kuha se zelo redko v njej.
Je pa po ene 10-15 letih (po 20 pa zagotovo) že malce težav s tesnili in ostalo plastiko, zato je to potrebno preveriti, ker so rezervni deli oz.servis izjemno dragi.
Res pa so te stvari (ne-obnova) praviloma že vračunane v ceno, če pa niso, se je pa potrebno to izpogajati, kar take celovite obnove stanejo 1500-3000€.
Pa ne pozabite na predšotor, ki naj bo zraven, če se le da- je precej velik strošek (ca 1000€)

Kaj pa znamka prikolice? Sem slišala, da je bolje adria, ker dobiš dele itd. če rabiš, za ostale pa bi menda naj bil problem?

sicer kar precej sestavnih delov (štedilnik, wc, zračniki, okna..)delajo isti proizvajalci, in predvsem novejše prikolice so sestavljene iz enakih standardnih in zato enostavno zamenljivih delov.
Pri starih pa to zna biti problem, zato je Adria tu res najpriročnejša.

kupim avto prikolico od letnik 1990 dalje,z baldehinom in z opremo(štedilnil,hladilnik,itd).po možnosti že kampirano na hrvaškem.cena do 3.000 evrov!!!!!!

m
i prodamo prikolico adria 485 optima.
lepo je ohranjena.več informacij 041820972.

kupim prikolico z prevzemom pavšala v kampu straško!

vse informacije in ponudbe:justinekmatej@gmail.com

zanima me, kje bi lahko kupil rezervne dele za kamp prikolico Adria? ali obstaja kakšna internetna stran, trgovina…

Vsi deli se dobijo v trgovini Caravan v LJ Šiška ob obvoznici za KD

http://www.caravan.si/

Kupim lepo ohranjeno kamp prikolico s pavšalom- kje na Hrvaškem, kjer se kaj dogaja. Najraje kje na Krku- Punat ali kaj podobnega.

zanima me če gdo podari kapptikolico, lahko je zelo v slabem stanju.

Prodam kamp prikolico, 1998 letnik, odlično ohranjeno, znamke Adria Unica 562 LU in baldahin. Lahko v kompletu s pavšalom v kampu Njivice (KRK). Informacije: tjasa.stemberger@gmail.com

Prodam lepo ohranjeno kamp prikolico Adria 400 Optima, letnik 1988, z baldahinom, lesenim dnom za v baldahin ter vso kamp opremo (ali brez). Več informacij: (040)- 465- 405

Mi imamo Adria Q500; kupili smo staro;se mi zdi da je letnik 75-78; nekako je Borg kar dobro napisal glede uporabe.Smo jo po nakupu obnovili, kar se je dalo; predvsem baldehin, kuhijo ( štedilnik), TV, zmrzovalnik, zunanji pribor ter arafata , mizo ,lesena tla pred vstopom v prikolico….žar,….
Sama notranjost je bila v redu.??? Blazine smo dodali.

LP

mi imamo za prodati prikolico,ki je postavljena v Biogradu na morju.
smo štiričlanska dužina otroka 18, 24 let.
prikolica je zelo ohranjena in ima ves inventar.
predšotor z lesenim podom s kuhinjo komplet , mize stole, dvosed – ležalnik, dodatno ležišče, hladilnik, pečica, itd.

kontaktna oseba oče 041 694118 bojan golob iz Ptuja.

lep pozdrav

KUIM KAMP PRIKOLICO DOBRO OHRANJENO IN VZDRŽEVANO DVO OSNO ZA 5-6 OSEB.IDEALNO V BLIŽINI PULE HRVAŠKA

KUIM KAMP PRIKOLICO DOBRO OHRANJENO IN VZDRŽEVANO DVO OSNO ZA 5-6 OSEB.IDEALNO V BLIŽINI PULE HRVAŠKA

Pozdravljeni,
prodam kamp prikolico adria 450 Q, letnik 83, cela obnovljena, s paviljonom, nove gume
Cena: 900 €

Pozdravljeni.

Iščem nekaj let staro, majhno kamp prikolico za dve osebi. Teža do 500 kg. Vožnja s tretjo tablico.

New Report

Close