KAMP PRIKOLICA
http://www.avto.net/2004/prikolice/oglas.asp?id=2217020
tole poznam, priporočam!
Mi imamo že drugo prikolico, prvo smo kupili, ko je bila stara 25 let in jo po 5ih letih zamenjali z malo “mlajšo”, staro 20 let. Obe sta bili odlično ohranjeni, druga skoraj neuporabljana, cena pa sprejemljiva. Za nas nakup nove prikolice ni prišel v poštev, saj nimamo toliko denarja, tako da smo v bistvu primorani stare kupovat 🙂
Mi bi kupili kamp prikolico, rabljeno, nekje od 88 letnik ali mlajšo, velikost od 4,5m z 3+2 ležišči, z baldahinom in vsem zraven.
Me zanima ali kdo mogoče prodaja, ali pa pozna koga, oz. kje svetujete da jo kupimo? Na netu sem zasledila tudi stran Kampaprikolice, kjer imajo cel kup prikolic, pa se mi zdi malo rizično, glede na to, da jih tudi oddajajo, pa verjetno niso ravno v najboljšem stanju.. Jih pa še nismo šli pogledat.
Skratka vsak nasvet bo dobrodošel.
če ne gre za nabijanje ega ali vtis na sosede, absolutno staro.
Prikolica je v rabi zelo malo časa, max.pa nekaj mesecev na leto, poleg tega jo večina uporabnikov rabi samo za spanje, ne pa bivanje (ker si v kampu največ zunaj) Tudi kuha se zelo redko v njej.
Je pa po ene 10-15 letih (po 20 pa zagotovo) že malce težav s tesnili in ostalo plastiko, zato je to potrebno preveriti, ker so rezervni deli oz.servis izjemno dragi.
Res pa so te stvari (ne-obnova) praviloma že vračunane v ceno, če pa niso, se je pa potrebno to izpogajati, kar take celovite obnove stanejo 1500-3000€.
Pa ne pozabite na predšotor, ki naj bo zraven, če se le da- je precej velik strošek (ca 1000€)
Vsi deli se dobijo v trgovini Caravan v LJ Šiška ob obvoznici za KD
Prodam kamp prikolico, 1998 letnik, odlično ohranjeno, znamke Adria Unica 562 LU in baldahin. Lahko v kompletu s pavšalom v kampu Njivice (KRK). Informacije: tjasa.stemberger@gmail.com
Mi imamo Adria Q500; kupili smo staro;se mi zdi da je letnik 75-78; nekako je Borg kar dobro napisal glede uporabe.Smo jo po nakupu obnovili, kar se je dalo; predvsem baldehin, kuhijo ( štedilnik), TV, zmrzovalnik, zunanji pribor ter arafata , mizo ,lesena tla pred vstopom v prikolico….žar,….
Sama notranjost je bila v redu.??? Blazine smo dodali.
LP
mi imamo za prodati prikolico,ki je postavljena v Biogradu na morju.
smo štiričlanska dužina otroka 18, 24 let.
prikolica je zelo ohranjena in ima ves inventar.
predšotor z lesenim podom s kuhinjo komplet , mize stole, dvosed – ležalnik, dodatno ležišče, hladilnik, pečica, itd.
kontaktna oseba oče 041 694118 bojan golob iz Ptuja.
lep pozdrav