Kamp na Pagu
Lani smo kampirali na Pagu in to v Novalji, kamp Straško.Jaz osebno sem bil zelo navdušen nad kampom, je ogromen, čisto ob morju, v samem kampu tudi veliko možnosti za športne aktivnosti, restavracije, trgovina, zelo urejena okolica, čisto morje…
Glede cenika nevem natančno, spomnim pa se, da ni pretirano drago!
Za moj okus je na Pagu daleč najboljši kamp Šimuni. Izredno urejen, čist (WC in vse ostalo), čudovita plaža, ki jo prav tako čistijo in urejajo (zelo primerna tudi za otroke). Kamp je razdeljen na parcele, tako da ima vsak svojo terasico. Na vsaki parceli je priključek za elektriko in voda.
V kampu sta dve trgovinici, pizzeria, bar.
Edina slabost: dokaj visoka cena in kar velika zasedenost (rezervacija ni odveč).
Če sprašuješ za Šimune potem je takole:
Kamp ni prav velik – nekaj srednjega. Je v borovem gozdičku, vse parcele so bolj ali manj v senci – pod borovci. Kamp je razpotegnjen vzdolž obale, tako da je z vseh parcel zelo blizu plaže. Sanitarij je dovolj, so lepo urejene, dokaj nove in čiste. Poleg ta glavnih zidanih sanitarij je dodanih še nekaj sanitarij v kontejnerjih, ki pa so prav tako čisti in lepi, samo nekoliko manj prostorni so. Dodani so zato, da so sanitarije res blizu vseh bungalovov.
Plaža je zelo lepa – prodnata in peščena, zelo primerna tudi za otroke. Jo tudi urejajo (čistijo).
Upam, da sem ti kaj pomagala.
LP
P.
Zelo si mi pomagala, kar skušnjave si mi naredila. Škoda, da je šele januar. Sem šla na njhovo stran, a žal tam ni kaj dosti podatkov. Tudi mail sem hotela poslati, a mi nikakor ni uspelo. Ponavadi rezerviramo parcele, tako da bi to tudi letos naredila. A imaš mogoče kak link ?
Sicer pa se bom ža znašla. Hvala ti za podatke.
Forum je zaprt za komentiranje.