Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kamp med ankaranom in debelim rtičem

kamp med ankaranom in debelim rtičem

Zanima me kamp, ki je med Ankaranom in Debelim Rtičem. Je bojda kamp v privatni lasti, je pa tam že najmanj 30 let. Je zelo strm, teren se strmo spušča proti obali. Odprt je celo leto in so tam verjetno samo stalni pavšalisti, tako da “ne prideš noter”…
A kdo ve, kako se omenjeni kamp imenuje in če ima kdo morebiti kak kontakt? Hvala.

Meni se samo zdi, pripominjam, da misliš kamp MNZ. Študent mu rečemo. Če je pa sedaj v privat lasti pa ne bi vedela. Včasih morda še sedaj, je bil od policajev. Torej za njihove člane. Če sem se zmotila, pa boh pomagaj. Poglej na stran MNZ, v bistvu sta dva od njih med Ankaranom in Debelim Rtičem. En res strmo dol, na levi je terasa, to je kao Študent /ne vem od kje ime/, naprej pa so tudi hišice oz. zadaj. Malo dalje pa še en, no v bistvu je ta na Debelem rtiču. Mislim da je Študent kar pravi.

Najbrž bo res “študentski kamp”, ja!! (Od MNZ kamp je drug kamp in je naprej od Mladinskega zdravilišča Debeli rtič).

Kdo pa je lastnik tega “študentskega kampa”? Ali kdo ve?

kamp MNZ je med Debelim rtičem in mejo.

BUNGALOVI šTUDENTSKI TABOR – KAMP VAGABUND. Jadranska cesta 88 6280 Ankaran Tel.: 05/652-80-45, GSM: /041/724-230

Jao, res sem zabluzila. Ta je od Študentskih domov v Ljubljani.Samo da je bilo res veliko policajskih družin tam na dopustu. Mea kulpa.

“morje 2009”, hvala!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close