Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kamp Konobe, Krk – plaža?

Kamp Konobe, Krk – plaža?

Premišljujemo o dopustu v tem kampu v naslednjem tednu.

Ali kdo ima izkušnje?

Kakšne so plaže (velika plaža in tiste, ki so med skalami)? Ali so primerne za petletnike, ki so to poletje komaj splavali? Kaj je v vodi – tla ( stene, veliki ali mali kamni, pesek, ježki)? Ali potrebujemo čevlje za v vodo?

Ali kamp ponuja kakšno animacijo (otroka obožujeta ‘terase’ in mal plesa pred spanjem :)?

Thx.

Kamp je penzionističen veš 😉 Ni kake posebne animacije – terasa sicer stoji, ampak že leta in leta ni več v uporabi, tako, da plesa žal ne boš videla. Po deseti uri je v kampu uglavnem tišina 😉
Plaže… jah kamenčki so. Niso pa to plaže za poležavanje, ker so kamenčki preveliki 😉 Mivke ni. Na desni strani kampa je ena večja kamenčkasta plaža, na levi strani kampa, kjer so pa prikolice pa ni lahko dostopnih plaž za otroke, je bolj tko, za it v vodo, pa ven…
Za v vodo vedno uporabljam obutev, tla so zelo raznolika, tudi ježki so, skale, …
Če si navajen na ta kamp je super, če si navajen pa na bolj sodobne kampe pa ne vem, če ti bo všeč.
Saj to veš, da je kamp FKK a ne ;), da ne bo šok 😉
Je pa drugače ČIST kamp, sanitarije čiste in tudi trgovina je na vrhu hriba.
Meni je ta kamp domač, ne vem pa, kakšen bo tebi 😉

Hvala za info. 🙂

Nam je ta kamp zelo pri srcu. Tam pri prikolicah imaš čisto lepo plažo s kamenčki in brez ježev (naš dvoletnik je letos zelo užival). Ljudje so zelo prijazni. Je pa res, da ni neke animacije. V sezoni je ponavadi ob torkih zvečer zabava v baru na tej plaži. To je pa to. Je res umirjen kamp, vendar prijeten. Odvisno kakšne želje imate.

Kamp Konobe je eden lepših kampov na Krku, veliko je sence za šotore, večji problem je
kam za avtomobilom saj ga ne moreš imeti tik ob šotoru. Plaža je tudi urejena, sanitarije so
čiste, tudi osebje je prijazno. Neprijetno je lahko le srečanje s podganami in kačami, ki jih
je res veliko še zlasti v soparnem vremenu, ko se pripravlja k nevihti. Na recepciji smo vprašali in
so nam zagotovili, da so to navadni goži, ki niso strupeni. Vzdrževalci kampa so jih nekaj polovili
in odnesli izven kampa. Moramo se zavedati, da je to njihovo področje in smo mi tam le
vsiljivci. Sicer pa mir, sonce, morje, vonj po smoli in soli, skratka uživancija.

Letos so spremenili politiko glede domačih živali. In sicer psi več ne smejo na plažo in v morje.
Eden izmed ralogov, zakaj smo hodili tja je bil ravno ta, da ni bilo komplikacij pri psih. Sedaj več ne bomo šli.
Tudi sanitarije so se poslabšale – nič se ne vlaga v njih in počasi propadajo.
V restavraciji so imeli inšpekcijo – kar je super – saj so se zelo poslabšali pri hrani. Pri cenah se seveda niso poslabšali – beri cene so visoke.
Bilo je super, dokler je trajalo. Imam občutek, da smo gosti s psi zmeraj bolj diskriminirani, čeprav pes stane več kot otrok…

Kamp je top. Glede na pocivanje,nevsiljevanje,prostor imate zase, skratka temu se res rece brezkrbnost. Mi ze 5 let hodimo in letos gremo spet. Mir cisto skratka kot bi bili v letu 1988 🙂

[/b] No krasno, otroka vrednotiš skozi denar. Ne bi me presenetilo, če ne bi bila nikjer dobrodošla s cuckoma ali brez.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Še kdo oddaja ali pozna koga, ki oddaja prikolico v glavni sezoni?

Mene tudi zanima, kako je kaj sedaj, kaj posodobljeno…najeli bi prikolico.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close