Najdi forum

kamp-hvar

Lepo pozdravljeni!

vse forumce bi prosila za pomoč, saj me zanima ali je sploh kakšen kamp na hvaru, kje točno se nahaja, kakšna je plaža, kje bi se dalo dobiti cene, kakšno je tam nočno življenje in podobno?
vem da je bilo že ogromno govora o kampih ampak nisem še zasledila da bi kdo spraševal za kampe na hvaru!
Res bi bila hvaležna vsem , ki bi mi pomagali!
a še tole: namenjeni smo bili ozirama smo v kamp v šibeniku- solaris pa me še zanima kako je tam’? namreč je kamp zelo poceni zato sem v dvomih da pa le ni tako lep kot so ga nekateri forimci hvalili!

še enkrat vsem hvala in še naprej lep dan

Jaz poznam privat autocamp Lilli v Jagodni, to je en majhen zalivcek med Ivan Dolacom in Sv.Nedeljo. Camp je v samem borovem gozdicku, lepa plaza, cisto morje…ce pa zelis razburkano nocno zivljenej, potem ta Camp ni zate., razen ce si sami popestrite vecere in noc.

V JELSI JE LUŠKAN KAMP MINA PRI ISTOIMENSKEM HOTELU. TAM SE IMAMO MI SKORAJ VSAKO LETO TELO LEPO.POZDRAV LILI

Lili hvala za tvoj odgovor, vseeno pa me zanima ali je tam kaj sence ali je kamp na sončni strani? zanima me tudi kakšna je plaža in kje bi lahko dobila cene kampa.
hvala za tvoj odgovor

…al pa kamp Grebišče, poglej na http://www.amzs.si, klikneš na potovalne informacije, poiščeš Hrvaško, Dalmacijo in najdeš vse živo, tud cene, opremljenost kampa….in marsikaj.

Poznam to stran, ampak ti kaj dosti ne pomaga saj nimajo realnih ocenza kampe!
npr. Zaton je daleč naokoli najboljši camp in ima tri zvezdice, nek camp v filipu in jakobu pa ima 4 zvezdice- pa me zanima zakaj so jih dobili!!
vseeno pa hvala za informacijo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close