kamp hrvaška( primerno za majhne otroke )
Mi smo bili lansko leto s šotorom v Ježevcu (Krk) – enkratno! Edina napak je bila, da si nismo rezervirali parcele, ker so res enkratne – velike, lepo urejene, večina ima vsaj malo pogleda na morje. V bližini so napeljave za vodo, ki si jo lahko spelješ do parcele, lahko tudi za tuš. Ko smo mi prišli je bilo vse zasedeno, tako, da smo bili v delu, kjer so šotori in ni parcel. Tisti del je sicer super, ker je sama senca, samo nimaš pa pogleda na morje, pa vse je v nekih ograjah.
Kamp je zelo lepo urejen, ena plaža ima senco dopoldan, druga popoldan, tretja je sonce cel dan. Voda je kristalna. Na glavni plaži ogromno novih in varnih igral za otroke. Le na tisti plaži v senci, so ena kovinska stara igrala. Mesto imaš blizu – 5 minut hoje od kampa, ponudba pa odlična, ni, da ni! Zjutraj greš v mesto na pomol in lahko dobiš pri ribičih ribe (samo to je na črno, ne smeš tam spreševati veliko,…)
Zelo pa pohvalijo kampe v okolici Pule – Medulin, BiVillage – za tega se mi grevamo letos, ima kdo kaj izkušenj? Hvala.
Nam bolj odgovarjajo kamenčki, mivke ne maramo.
Forum je zaprt za komentiranje.