kamp Dole
živjo
Če gre za AC Dole pri Živogošču, potem, smo bili, toda pred leti (po vojni).
Bili smo navdušeni, saj je bilo dovolj prostora v senci borovcev, takoj zraven morja.
Plaža pa je bila tudi OK – sam prod.
Kamp je bil nadpovprečno dobro urejen in čist, tako, da imamo samo dobre spomine.
Je bila pa bolj mirna varianta – kar se zabave tiče.
Kako pa je danes v tem kampu, pa na žalost ne vem.
Sporoči, če ga obiščeš!
LP
Smo se ravnokar vrnili od tam. Kemp je lep, sence je dovolj, sanitarije urejene, plaža in morje relativno čisto. Je bla pa v avgustu že kar precejšnja gužva, še posebej na plaži. Kot največji minus bi lahko štel majhno in slabo založeno trgovino (ni svežega mesa), pa tud cene so v njej kar zasoljene (npr. plastenka vode 6kun). Kakšne bližje alternative nam ni uspelo najti, se je blo potrebno usest v avto in se zapeljat vsaj do Podgore ali pa še dalj do Makarske, to je pa že 20km+. Se pa pripelje vsako jutro možakar s katrco in prodaja sveže ribe, lignje, hobotnice. Tko da smo mi imeli bolj ribje počitnice, čevapčiče smo si pa prišparal za doma.
Če vam uspe, poiščite mesto v spodnjem delu kempa, zgornji je kar preblizu jadranski magistrali, kar je predvsem ponoči kar moteče. Še kaj?
Prijetne počitnice! Kemo
Mi smo bili tam pred kakšnimi 5 leti.
Z vsem napisanim se strinjam – edino opozoril bi te, da je kamp ob sami jadranski magistrali.
To pomeni, da ni recimo možnosti za kakšno daljše kolesarjenje z otroci – to je lahko kar nevarno.
Pa do Makarske je kakšnih 25 km, tako da dvomim, da se ti bo dalo pogosto peljati tja.
Ko smo bili mi tam, je bilo tam tudi precej Čehov, ki so imeli vsak večer nekakšen disko, tako da čisto mirno pri nas ni bilo (ampak mislim, da je ta češki bum že mimo).
Drugače pa je ta predel Jadrana zame najlepši in plaže so seveda krasne.
Pa na kakšnega Sv. Jureta pojdite, pa Mostar,…
Forum je zaprt za komentiranje.