kamp Dole Živogošče
Mi smo bli gostje do lanskega leta. Ko smo plačali je bla cena 20% višja kot na ceniku na internetu, zdaj so ga tam popravili in je prava samo zelooo predrago za kar ponujajo… Plaža je rajska, lepa, kamp v senci. Naravne danosti najboljše. Kar se tiče sanitarij so katastrofa, vedno zamazane, stare, dotrajane. Od 3 ženskih tušev vsa leta dela samo eden. Posodo pomivaš na žgočem soncu in umazanih koritih, da najprej porabiš pet minut, da spučeš svinjarijo, šele potem lahko začneš. Trgovina v kampu založena samo s pijačo, vse ostalo slabo pa še to predrago… Mi smo hodili, ker nam je bila všeč senca in plaža ampak, ne, ne odtehta cene in jaz ga ne priporočam.
Mi smo letos pocitnikovali v kampu Dole v mobilni hisici IN NE PRIPOROCAM!!!!!!!!!!!!!
Hisice nedokoncane, elektrika izpostavljena, klime ne delajo, terasa polna trsk, tako da smo vsak dan komu trsko vlekli iz nogic! Osebje skrajno arogantno, cena nabita do amena, ponudba pa grozna, v trgovini vse 2x drazje kot drugje, pa tudi nic nimajo razen alkohola!
Ceprav reklamirajo da je otroku prijazen kamp, katastrofa, mi nase najmlajse niti na terasi odlozit nismo mogli, ponoci pa nismo spali, ker je imel vsako noc do zgodnjih jutranjih ur kdo zabavo…
Plaza je lepa, ampak v sezoni Cehov, ne najdes niti cm2, odmikajo ti stvari…
Ne hvala, nikoli vec!!!
Forum je zaprt za komentiranje.