Najdi forum

Kamp Čikat

Poleti bi šli v kamp Čikat-Lošinj. Ker bi šli prvič, me zanima kako je za male otroke 1 in 3 leta sta stara. Ali je plaža primerna-majhni kamenčki, in pa zanima me kako je s senco?
Prilagam link plana kampa, mi lahko kdo pove kje je najbolje imeti šotor, da bomo blizu plaže, ki ima majhne drobne kamenčke za otroke?
Hvala.

http://www.camp-cikat.com/slo/index.php?k=cikat&s=plan_kampa

Bolj se mi gre za Lošinj-astmatiki.
Kaj pa kamp Slatina-Cres?

S šotorom ne moreš biti v prvih vrstah…kot vidiš so rezervirane in parcelirane. Plaža je popoldne hitro v senci. Otroka bosta zadovoljna povsod, samo da sta z družino:).

Mislim, da je plaža s kamenčki zelo majhna (mislim, da pred kampom Kredo), ostalo je betonirano, zato pazite, kje boste postavili šotor, da ne bo preveč hoje.

mi pa smo rezervirali mobilno hiško. je bil kdo v gebetsroiterjevih?

Kamp Kredo je v bistvu čist skupaj al kako? Torej, če smo v Čikatu se pol na tisti plaži verjeten ne moremo ali ne smemo kopat al kako?

No to, da bo otrokoma vseeno kje smo sam, da sta z nama, pa se ne strinjam….na betonski plaži ali plaži z velikimi skalami res ne bosta uživala tako kot na plaži primerni za malčke.

Kamp Kredo je v bistvu čist skupaj al kako? Torej, če smo v Čikatu se pol na tisti plaži verjeten ne moremo ali ne smemo kopat al kako?

No to, da bo otrokoma vseeno kje smo sam, da sta z nama, pa se ne strinjam….na betonski plaži ali plaži z velikimi skalami res ne bosta uživala tako kot na plaži primerni za malčke.

Meni je to eden najbolj groznih kampov – ok, če imaš prikolico blizu plaže, bi mogoče še šlo. Za šotore pa … ni šans, ker si čist predaleč od plaže in kamp čist preveč ogromen. Plaža niti pod razno ni primerna za otroke oz. je tisti del, ki je primeren, zame čist premajhen in nora gneča, brisača na brisači (najbrž je junija in septembra ok).
Nam to ne paše.
Smo bili že nekajkrat v kampu Rapoća v Nerezinah in smo šli h kolegom na obisk v Čikat in se nam je vsakič zdelo bolj grozno oz. vedno smo bili navdušeni, ko smo prišli nazaj v majhno Rapoćo, kjer smo imeli šotor praktično na plaži, nobenega pakiranja vsak dan za na plažo.
Verjamem pa, glede na gnečo v Čikatu, da je večini to všeč.

Kredo je čisto zraven in njegova (ne vem, če je njegova, ker ni bila nič pregrajena) je tudi čist zraven. Je p ares noro majha.

pa dajte si vzet apartma, pa mir… z malimi otroki v šotor, pa kaj je z vami narobe??? če mislite, da boste prišparali, se motite, ker so kampi zadnje cajte astronomsko dragi.

Dalia a si mogoče pomislila, da jim je pač tak način dopustovanja všeč in ne hodijo tja, da bi kaj prišparali? Tako na primer kot je meni všeč kampiranje na palubi križarke 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close