Najdi forum

kamp Ankaran

Živjo

Preživeli smo dva dneva v kampu Ankaran.(po vašem priporočilu):)

Mali tabornik 4 leta je zelo užival. Kampiranje mu je bilo zelo všeč:)
Nam sicer malo manj, ker ga ni čez udobje v apartamju. res pa tudi da nimso imeli dobre kmap opreme(saj za dve nočitve se tudi ne splača vlačit)

Meni osebno je bil kam zelo všeč. zakaj?
– miren družinski kamp
-dobra ponudba hrane
– sanitarije čiste
-veliko sence
– zabava za otroke

itd..

ampak velik minus dobi pa morje. Kopali smo se v bazenu, ker je bilo morje fuj in fej. Umazano, polno trave in tudi pogled naluko ni preveč lep:(

Mi hodimo na glavni dopust v Dalmacijo in vam povem, da sem bila precej šokirana nad našim morjem.

AMpak če seštejem minuse in pluse…imeli smo se krasno in mali je užival v naši avanturi.

Tudi meni se ta kamp dopade, čeprav je že kar precej časa odkar smo bili tam… Ampak voda je pa itak povsod pri nas umazana, temu se ne moreš izogniti (edino, če greš kam na kakšen divji skalnat predel – kar pa ni primerno za otroke…).

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Mi smo bili že večkrat v Ankaranu in smo bili zelo zadovoljni. Voda pač ne more biti čista, če je pa dno mivkasto, kjer se razraste trava. Všeč mi je senca, igrišče, otroci lahko čofotajo po veliko plitvine in ni nujno biti vedno z njimi v vodi,… Tudi glede ježev smo bili vedno brez skrbi. Tuši na plaži so, WC-ji so dokaj čisti za kamp, v samopostrežni restavraciji lahko tudi kaj poješ.

Lepo, da si bila zadovoljna in ste preživeli lep kratek dopust.

Petra <http://pepi2.moj-album.com>

Kamp Adria je sicer dobro urejen kamp, ampak morje je pa katastrofa. Vem, ker živim v bližini. Je pa kamp urejen ravno za družine z majhnimi otroki. Mi se sicer sprehajamo po njem jeseni in spomladi, ko ni turistov. Lahko rečem, da so moji otroci zrasli v tem kampu, svoj čas smo bili vsaj dvakrat na teden tam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close