Najdi forum

Imam logitech kamero,ki jo uporablam v programu camfrog,ker sem slušno prizadeta se pogovarjamo z kretnjami,problem da se hitra kretnja roke slabo vidi samo pri meni(kot megla)drugim pa dela normalno,zamenjala sem kamero pa isto-kaj bi lahko bilo narobe!Hvala za odgovorna

In tvoji sogovorniki imajo isto kamero kot ti ???
Računalnik je dovolj zmogljiv, da lahko sprocesira hitre gibe ???

Malce poprašaj sogovornike, kaj imajo oni pri sebi ??

In če gledaš lokalno sama sebe in narediš hitro kretnjo – se ti
isto zgodi – ??

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Kupila sem veliko zmogljivejši računalnik,pa slika isto šteka,če gledam sebe isto pri hitri kretnjimmela sem drugo kamero pa isto

A ta kamera dela prek USB-ja ?

Kakšen Operacijski sistem imaš ?

Zmanjšaj ločljivost kamere na minimum.Tako se bo konkretno zmanjšala količina podatkov, ki jih je potrebno procesirat in slika bo tekoča.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Kamera je nova dela preko USb-operacijski sistem win xp!hvala za pomoč

Mojca – saj ti je Pero lepo napisal, kaj poizkusi narediti..
Bo že pravšnja njegova trditev.

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

nič ne pomaga ali je lahko kriva hitrost interneta?

Če gre o webcamu potem poglej, da nimaš vklopljenega colour boosta ali kaj podobnega, ker dobesedno ne sfolga vsega procesirat. Danes tudi najnižji internetni paket zadošča za potrebe webcama.

Lp, Goran

Če gledaš samo sebe na svojem računalniku, potem internet nima s tem veze. ČE se v tem primeru tudi pojavlja problem, potem mogoče nimaš gor gonilnikov za USB 2.0. Torej prepočasno vodilo.
Poskusi še s kakšnim drugim programom za predvajanje slike s kamere. Poskusi najprej brez internetne povezave.

Kako pa je zaseden procesor, če odpreš upravitelja opravil ? ( Ctrl +Alt + Delete )

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close