Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Kamera Canon HG10

Kamera Canon HG10

Pozdrav!

Prosim za informacije, kako prenesti video posnetke na računalnik. Naložila sem vse CD-je, ki so bili zraven (Corel Application disk, Digital video Solution disk). Ko priklopim kamero se ne zgodi nič. Ne odpre menija za nalaganje slik (Guide Menu).
Če jih naložim preko Cd-ja Backup Utility, lahko shranim posnetke, vendar jih ne odpre (shrani posnetek pod datum, vendar je v tistem še 5 različnih map). V prospektu je pod številko že posnetek, meni pa odpre najprej AVCHD mapo, potem BDMV mapo, v tej je pa še BACKUP, CLIPINFO, PLAYLIST in STREAM (v tej pa so MPEG TS file-i), ki jih ne morem prenesti v Corel.

Če bi kdo vedel, kaj naj še naredim???!!!

Hvala!

Prej ko slej pogruntaš da se ne splača inštalirat nobenega cd-ja ki ga dobiš zraven ….maš posnetke pač v navadni mapi in nikol nobenih problemov…
Odinštaliraj in bo mir.

Problem je v tem, da mi take posnetke, kot mi jih kamera shrani, ne prepozna DVD. Ne morem jih spravit na zapis, da bi jih lahko gledala na televiziji. Na samem računalniku pa so predvajani kot počasen posnetek.

Saj sem tudi sama mislila, da jih naloži in konec (kot to že dolgo počnem s slikami), samo ti posnetki mi pa ne grejo.

Odinštaliraj obstoječi program in naloži Pinnacle studio-zadnja verzija. Sicer je malo bolj zahteven program ampak da se pa naredit marsikaj..

za pokušino: http://www.youtube.com/watch?v=_Ejpp1dw7iw&feature=related

Čaki malo , zdej pa že kompliciraš. Zakaj bi morala speči na DVD da bi gledala na TV?????? Pa kdo še dela kaj takega? Zdaj je vse na diskih(vsak pameten ima še najmanj dva dodatna prenosna diska za dvojni backup)…le kabel za povezavo rabiš…

Saj ni problem v tem. Ok, tudi če ne dam na DVD, posnetek tudi računalnik ne predvaja v redu. Na eni točki obstoji in konc. Takega najbrž tudi na TV ne bom mogla gledat a ne?

Sicer pa na Canon-ovi tehnični podpori dobiš zelo koristne???? nasvete. Da si naj kupim 100 EUR drag program Pinnacle in bo vse laufalo :-(((

PS: Te MPEG TS file mi odpira BS player.

Ah dej no a ne znaš dol potegnit iz torentov?
Lahko ti tud BS player šteka. Naloži ga še enkrat ali inštaliraj VLC player…
Še nekaj je lahko: če kamera snema v HD formatu, je čist možno da ti že v osnovi grafična kartica ne potegne kot bi morala. Zato šteka…

Ne znam ne. S tem se še nisem ukvarjala, ker nisem rabla. Imam pa kolega, ki mi bo to zrihtal (oz.se že rihta):-))
Danes sem si te posnetke prinesla v službo, da vidim kako bojo tu laufali, da vem kako naprej.

Hvala!

New Report

Close