Najdi forum

Kambuča

lep pozdrav sem iz okolice ptuja in tudi mene zanima ta kambuča …

Ali kambuča “umre”, če jo hranim v steklenem kozarcu? Nekaj mesecev bom v tujini in bi se pijača pokvarila. Katera ve odgovor?

Trenutno se dobi kambučo v Lukovici

pozdravljeni..

tudi jaz bi jo imela- lahka na meil : pa se dogovorimo vnaprej ?
spela.acko@gmail.com

hvala

Če še katera goji kambučo, bi tudi jaz prosila zanjo, če jo še ima katera naj mi javi na moj mail : doroteja.trdin@gmail.com

Zanimam se za kombučo. Če jo katera ima, naj mi javi na mail: andrejakosi@gmail.com.
Bi bila zelo hvaležna.

LP
Andreja

Ojla!

Sem iz LJ … pa me zanima, če se še da dobiti to gobo in navodila za uporabo.

Če bi kateri/katera bil/-a tako prijazen/-a … moj mail: mojcy00@yahoo.co.uk

Lepo pozdravljeni,

Gospa Kotnik, me je navdušila nad tem zanimivim izdelkom in morebitnim odrešenjem težav, ki pestijo človeka! Zato se močno zanimam za pridobitev te čajne gobe – KOMBUČE.

Predvidevam, da je to goba, ki deluje na podoben način kot “kefirjeva goba”, ki vsakodnevno raste in se potem lahko odstopi del te gobe.

Če jo kdorkoli ima in bi bil pripravljen odstopiti del KOMBUČE se toplo priporočam.

E-mail: mateja987@gmail.com

Ostanite v cvetju in polni zdravja.

tudi jaz se zanimam za to gobo. Se priporočam in se vnaprej zahvaljujem, če jo kdo lahko odstopi: amai@siol.com

prosila bi če ima kdo gobo kambučo,če bi mi jo htel oddati sem iz lj.

daa.mazi@gmail.com

Pozdravljeni,prijateljica mi je povedala da je na TV gledala oddajo o ga. Mojci Kotnik in o gobi Kambuča.Tudi mene zelo zanima ta stvar in bi lepo prosila,če mi jo lahko kdo odstopi.Hvala že vnaprej,Moj email: aovtar@gmail.com

Zdravo! Tudi sama sem gledala to odajo o Kombuši ,pa tudi pila sem jo pred nekaj leti .Ker priporočajo prekinitev pitja po določenem času,bi jo sedaj spet rada dobila .Kaže pa ,da je Kombuša postala zelo iskana in težko prideš do nje .Kljub temu pa lepo prosim ,če jo kdo ima ,mogoče bi se oglasila tudi gospa Kotnik in nam kaj svetovala.Vsa navodila že poznam ,sem pa pripravljena plačati vse stroške pošiljanja in material.Zanima pa me tudi , kako se sploh pride do prve gobe ,če jo nikakor ne moreš dobit od nikogar. Ali kdo ve ? Prosim napišite kaj o tem !
Hvala in lepe pozdrave .Moj email : kodelja.dragica@gmail.com.

Pozdravljeni! Tudi jaz sem gledala oddajo o kombuči in bi jo hotela imeti.Ker z njo še nimam izkušenj bi rabila tudi nasvet kako jo vzdrževati oz.gojiti in uživati.Doma sem v okolici Dravograda,zato tudi težko pridem na ta predavanja oz.predstavitev,ki jih naj bi imela g.Kotnik po nekaterih krajih po Sloveniji kot je bilo rečeno v oddaji.Moj email:Verdnik Marija@gmail.com

Lepo pozdravljeni! Sem Marko prihajam z Istre,bolj natančno iz Padne-Pri Dragonjim rad bi imel dobil gobo kambučo, oz.zelo rada bi jo imela oz.dobila moja šeficam pa imam problem, da je “nobeden nima” če jo kdo ima, in če bi mi jo lahko kdodal, bi bi mu bil zelo hvaležen, kdor bi jo ime, in če je kdo iz primorske, bi me lahko prosim kontaktiral za prevzem ? moj mejl; orka100@ymail.com HVALA VNAPREJ!

Pozdravljeni !
Vsem prošnikom Kombuče sporočam,da sem jo dobila.Preko oglasa mi jo je preskrbel sin.Podarila mi jo je gospa iz Gorenske,zakar sem ji zelo hvaležna.Plačala sem samo potne stroške ob prevzemu.Goba je še majhna ,ko pa mi bo porasla in se okrepila,se bom spet oglasila in kdor bo želel ,jo bo dobil.Saj veste ,da mora preteči kar nekaj časa ,da bo za delitev.
Do takrat pa vsem želim lepe in mirne prihajajoče praznike ,ter vse dobro v Novem letu !!!!

Tudi jaz jo iščem in bi bla zelo vesela, če mi jo lahko kdo podari.

Imam odveč kambučo, če jo kdo želi me naj kontaktira na email : jernejkreslin@gmail.com

pozdravljeni, če ima katera viška kambuče, jo prosim da se mi javi na naslov
zmagovalka59@gmail.com
že vnaprej iskrena hvala
Pika

http://KAMBUČA

Jaz jo imam že 10.let in delam tudi kis iz nje in je zdravilen, ki ima veliko vitamina C, in čisti kožo in kri.Obvezno jo morate imeti shranjeno v hladilniku samo tri. mesece in je treba zoipet pripraviti čaj, ki drugače odmre po treh mesecih in mora biti pokrita z gazo, ko začnete delati čaj pa mora biti v stekleni posodi v temnem prostoru na toplem okoli 15.stopinj naprej, ki se dela 7. dni v kakšni pokriti škatli, kot jo imam jaz in nato v literske steklenice še 7. dni da dokončno dozori in je osvežilna, ki se mora piti zjutraj na tešče po dva. deci vsaki dan, ki je dobra za počutje in prebavo, ki pomori vse strupene snovi v telesu.
RECEPT:

2.LITRA HLADNE VODE,DA ZAVRE,
4. ZELENEGA ČAJA V FILTRIH
15. DEK BELEGA SLADKORJA

PRIPRAVA:

KO VODA ZAČNE MALO VRETI, KO DELA MEHURČKE ODSTRANIMO IZ ŠTEDILNIKA, DAMO 4. FILTRE ZELENEGA ČAJA IN ČAKAMO 2O. MINUT, ODSDTRANIMO IN DAMO V STEKLENO POSODO SLADKOR IN ČAJ, KO SE ČAJ OHLADI IN POLOŽIMO KAMBUČO.

KIS:
ISTO, KOT ZA ČAJ, DA MORA BITI 1. MESEC KAMBUČA V ČAJU IN EN MESEC, DA ZORI BREZ KAMBUČE IN TAKO JE KIS PRIPRAVLJEN ZA SOLATO IN ZA DRUGE STVARI.

[right][/right]http://KAMBUČA

Jaz jo imam že 10.let in delam tudi kis iz nje in je zdravilen, ki ima veliko vitamina C, in čisti kožo in kri.Obvezno jo morate imeti shranjeno v hladilniku samo tri. mesece in je treba zoipet pripraviti čaj, ki drugače odmre po treh mesecih in mora biti pokrita z gazo, ko začnete delati čaj pa mora biti v stekleni posodi v temnem prostoru na toplem okoli 15.stopinj naprej, ki se dela 7. dni v kakšni pokriti škatli, kot jo imam jaz in nato v literske steklenice še 7. dni da dokončno dozori in je osvežilna, ki se mora piti zjutraj na tešče po dva. deci vsaki dan, ki je dobra za počutje in prebavo, ki pomori vse strupene snovi v telesu.
RECEPT:

2.LITRA HLADNE VODE,DA ZAVRE,
4. ZELENEGA ČAJA V FILTRIH
15. DEK BELEGA SLADKORJA

PRIPRAVA:

KO VODA ZAČNE MALO VRETI, KO DELA MEHURČKE ODSTRANIMO IZ ŠTEDILNIKA, DAMO 4. FILTRE ZELENEGA ČAJA IN ČAKAMO 2O. MINUT, ODSDTRANIMO IN DAMO V STEKLENO POSODO SLADKOR IN ČAJ, KO SE ČAJ OHLADI IN POLOŽIMO KAMBUČO.

KIS:
ISTO, KOT ZA ČAJ, DA MORA BITI 1. MESEC KAMBUČA V ČAJU IN EN MESEC, DA ZORI BREZ KAMBUČE IN TAKO JE KIS PRIPRAVLJEN ZA SOLATO IN ZA DRUGE STVARI.

Imam nekaj kombuče,če jo kdo rabi naj piše na
email:alojz.sovec@gmail.com

Ali je nujno potrebno dodati sladkor?

ŠPELCA

Jas imam kambušo in jo že dovgo uporabljam vendar mi je verjeten prišla proč ker mi je ratala rjava.Pa bi zdaj potrebovala novo in bi vas prosila če bi mi jo lahko poslali bi bila zelo vesela.Sem pa iz Mozirja
Spela.presecnik@gmail.com

10 let že piješ komuča čaj ? Čestitam. Prebrala sem veliko stvari o tem … pa se mi zdi kar neverjetno za kaj vse dobra. Skoraj da je ni bolezni, ki ni našteta na teh seznamih. Kot ponavadi sem tudi to začela, se zagnala in nekaj časa pila. (Ni mi nekaj kar bi z veseljem pila, zaradi okusa…ampak zaradi zdravja, se pač mal potrudiš) – pol sem pa kar opustila vse skupaj.
No zanima me kako se pitje kombuča čaja odraža na tvojem zdravstven stanju. Ali jo morda uporabljaš tudi v kozmetične namene – nekje sem brala da jo narediš iz kamiličnega čaja. Še najbolj me zanima če res pomaga pri izgubi kg ‘?
Vesela bom vsakega odgovora. lp, vale

lep pozdrav… Pravijo, da bolje pozno, kot nikoli… Zelo močno si želim dobiti kambušo in sicer zato, da bi si pridobila malce energije in uravnala tlak in holesterol… Bi bila zelo vesela, če bi se kdo našel in mi jo podaril…. 😉 upanje umre zadnje…. anica.zavrsnik@gmail.com ….sem pa iz Sevnice

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close