Kambuča
Če jo je možno poslati po pošti bi jo z veseljem imela. Naslova ne bi pisala na forum. Če je možno se mi javi na moj mail:
karkoli@t-2.net, da se dogovoriva. Res bom zelo hvaležna.
Lep dan želim.
Tudi jaz bi bila vesela, če bi kambučo lahko dobila. Sem iz N.mesta.
mail naslov
pomarancka@gmail.com
Tudi jaz se priporočam za kambučo. Sem ravno danes brala v Anji in me je zelo zamikalo. Res bom vesela če se mi kdo javi, sem pa iz okolice Maribora. Mail: mala1986@email.si
LP
Pozdrav!
Sama kaj dosti učinkov kombuče nisem odkrila, ker kakih posebnih težav niti nimam, mi je pa močno zmanjšala spomladansko utrujenost, ki me je letos močno zdelovala. Malce se mi je popravila tudi kratkovidnost, potrjeno z zdravniškim pregledom.
Navodila pa obljubljajo razna izboljšanja in ozdravitve (holesterol, visok pritisk, sladkor) in ker vsebuje v presnovi pomembne snovi, škoditi najbrž ne more. Klinično pa ni dokazano, da bi karkoli zdravila, to je le ljudsko izročilo.
Miranda
Jaz kombušo dam v dve najlonski vrečki, kateri vsako posebej zaprem. V prvo dam kombučo z nekaj tekočine in nato še v eno vrečko. Vzamem tiste malo močnejše. Vse skupaj potem zapakiram v tisto podloženo kuverto. To je to. Do sedaj so še vse “srečno” prispele. Priporočam pa, da se goba ne pošilja v petek (preverimo pri prejemniku), ker ponekod pošte v soboto ne delajo in bi potem goba “trpela” čez vikend v neprodušno zaprti embalaži. Lahko bi tudi umrla, saj potrebuje kisik.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.