Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kambodža,Vietnam

Kambodža,Vietnam

Marca odhajamo v Vietnam in Kambodžo iz Tajske, ker je ceneje za 3do 4 tedne, vsi ki bi šli zraven se javite.V ekipi so že izkušeni popotniki tako ( tudi že v Vietnamu in Kambodži ), da rabimo le še dobro voljo. Smisel je čim več videti, se imeti dobro, vmel pa tudi poležavati na plažah.Varinta popotniška, z čim manj stroški.
l.p Vrči

Živjo!

kaj bi lahko dal svoj mail..bi te povprašala par stvari?

ali pa mi ti piši na

zupancic_urska@hotmail.com

hvala pa lep dan

urska

A lahko bolj tocno napises, kdaj tocno greste, kaksen je plan.Sicer sem nameraval v Indijo ali Indonezijo.Samo me Vietnam tudi zanima…

Ali imate že kupljene karte? Jaz bi šla mogoče aprila. To bi bilo res fajn. Kolk vas pa je že resnih kandidatov?
LP, Jana

Zadeva se zapletla, tako da ne vem trenutno kako. Jaz bi šel v vsakem primeru. Pa vidva REALMAN in JANA ? Se kje dobimo?
Vrči.

Vse padlo v vodo, ja tako je ponavadi.Mene se vedno vlece v Indonezijo-Sulawesi.Samo Vietnam bi tudi slo.Zaradi mene se lahko kje dobimo, pa se bolj fiksno zmenimo, kako in kaj.

Glej, jaz imam glede potovanja le dve želji. Prva je Ankor Wat v ( Kambodži ), druga pa bi si šel pogledat tispe lepe otočke ki štrlijo iz morja v Vietnamu, pa še malo bi se tam pokopal v morju za sprostitev. Druge želje nimam, tako da se lahko prilagodim tebi.
Predlog:
Se dobiva ( mo ) ta teden v Ljubljani od 17 do 18 ure. Če imaš drugačne želje sporoči:
Vrči

Zdravo!
Ja, jast imam podobne želje, kar se tiče Kambodže in Vietnama. Sem takoj za stvar, težava je le v tem, da bi šla jaz lahko šele v aprilu. Je pa res najboljš če se nekje dobimo in pogovorimo!
LP, Jana moj mail: janamiha@yahoo.com

Cau!

Jaz in se ena moja kolegica se tudi nekaj dogovarjava, da bi kam sle marca, pa sva tudi razmisljali o vietnamu… A ste se ze kaj dogovorili, kdaj bi se dobili? Kok pribizno racunate, da bi slo kesa? Moj budget je tm nekje 200k, max. 250 za vse skup.

no, ce je varianta se v planu, bi se pridruzla, ce lahko.
Vrci, a mi lahko sporocis, kdaj in kje bo “sestanek”? THX!

mail: c3@pinkponk.com

lp, carmen

Zivjo,

v glavnem: sam pejte in to cimprej……noro dobro: prijazni ljudje, ogromno za videti in doziveti, odlicna hrana in predvsem nor promet…. vas nima kaj skrbet…
Poleg Angorja v Kambodzi, priporocam turo: Saigon z Mekong delto, Delat, Hoi An, Hue, Sapa treking, Halong Bay in domov….
lp, Masa

Malo pozno pa vendar.
Najboljse, da me poklicres na 041 896 704 ali sms ce ne dvignem.
Pa se fiksno dogovorivo za srecanje.Kandidat-ov je vedno vec.Konec marca bi mi ustrezalo.
Sem pa iz Stajerske.

mene tudi zanima termin v marcu…če še koga sprejmete

M.

Manya
Napiši mail naslov ali telefonsko da lahko kontaktiramo.
l.p Vrči

manya
pošlji mail naslov ali telefonsko da lahko kontaktiramo
l.p Vrči

Moj mail: marjanas@email.si pa si tam izmenjamo telefonske.

Lp, M.

Je bilo pa hitro, sem ti že poslal mail.
Dobrodošla
l.p Vrči

Maša
Glede na to, da si turo že dala skozi se lahko obrnemo za informacije tudi nate.

Seveda……
lp

thaks
lahko napises svoj mail, da ti posljem vprasanja ce bo treba
l.p

Živjo!

Tudi jaz bi te povprašala za par stvari!

Če nam zaupaš svoj mail bi bilo super:O)

lep dan

urška

Zivjo,
napisi mi tvoj mail, pa ti pisem…
lp, Masa

Midva sva dva in se letos nameravava odpraviti nekam dlje. Vietnam je zanimiv predlog.

Zanima naju, kašno ceno ste predvideli za to pot?

Lp

živjo maša
prosim te za informacije glede letalskih letov, in sicer kako ste leteli ( destinacije ), s katero agencijo in seveda kakšna je bila cena in kako ste urejali vize.
l.p vrči

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close