Najdi forum

Kam …

s parfumi, ki vam niso več všeč? Jaz imam doma kar nekaj odprtih parfumov, ki mi niso več všeč ali pa sem jih kupila kar tako na hitro.
Ali vi takšn parfume vržete v smeti al kaj? Jaz jih probam komu dati … pa mi še vedno ostajajo potem pa imam slabo vest pri nakupu novih, saj si mislim ej punca kolk parfumov pa imaš doma. Včasih si želim, da bi poznala kakšno najstnico, te bi bile po mojem vesela kakšnega parfuma pa četudi ga mal manjka.

Živijo!

Če bi bila na tvojem mestu bi te parfume nesla na Karitas ali na Rdeči križ, ali pa res dala kakšni najstnici. Po moje bi bili zelo veseli.

Jaz dajem najstnicam, pa s kolegicami kaj zamenjamo, cunje dajem pa na kmete v kakšne odročne kraje, pa tud kak parfumček zraven ipd. Vedno vem, komu dam in ponavadi so kakšne mlade punce vsega iskreno vesele. Jaz pa tudi.

Katka, če slučajno ne veš kam bi z njimi – jaz zbiram parfume oz. parfumske stekleničke tako, da bi jih bila zelo, zelo, zelo vesela. Že kar nekaj časa jih zbiram in sem nasploh zelo navdušena nad parfumi, tako, da mi pride prav vsak, saj mi obogati mojo zbirko.
Če si za to, se mi prosim oglasi na mail. Hvala!

Oj Eemie!

Hm, ja ti parfumi so še kar polni oz. jih skoraj čisto nič ne manjka. Menda si ti iz LJ oz. iz tistega konca, tako da bi ti parfume poslala po pošti. Ne bi pa rada bila na slabšem oz. bi se morali zmeniti vsaj za to, da mi kriješ poštne stroške. Kaj praviš?

Lep dan vsem!

Katka, študiram v Lj, drugače pa jih lahko dvignem tud npr. v MB ali GO:-) Javi se mi prosim na mail, da se privat zmeniva kako je s prevzemom in plačilom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close