Najdi forum

Kam žurat???

Ker poleti mislim z družbo na morje žurat, bi prosila, če mi lahko predlagate kam naj bi šli. Iščemo veliko žuranja, žurannja in še enkrat žuranja.
Pa da ne bo preveč drago.
Hvala za odgovore
pozdravček

Otok Pag…Novalja 😉 Diskoteke na plaži, vedno čaga 🙂 lp

Če bi rada žurala pojdi v Španijo in sicer na Ibizo. Sem bila tam 2 leti nazaj in je noro – ampak tudi ni poceni. Diskoteke da dol padeš – vstopnina cca. 50 evrov – to ti pove vse.

Novalja je dobra opcija, na plaži Žirče so diskoteke, kjer lahko cele noči prežuraš, čeravno so cene kar zasoljene. Zadeva je kar skomercializirana.

Opcija je tudi Budva v Črni gori, kjer imaš veliko žura za vse okuse, vendar se zabave le redko nadaljujejo po dveh ponoči.

Grški otoki, Ios…. sploh tam kjer so destinacije značilne za velike migracije evropskih mladih turistov…

lp oz

Če maš dobro družbo lahko uživaš v najbolj zabačeni vasi na koncu sveta.

Pravzaprav so Zrče-plaža 🙂 Ja ni pa vstopnin v diskoteke, kar je tut nekaj 😉

Najboljse za zur in velikansko dozivetje je Romunija. Hrana in predvsem pijaca so smesno poceni.
Za 80 SIT dobis veliko mrzlo uvozeno pivo na plazi. S kolegi smo sli za 9 dni na romunsko obalo in smo porabili vsak priblizno 40-50 kSIT ( vse vkljuceno z prevozom vred ) in ves da nismo malo popivalni in zapravljali na veliko. Pa se veliko novega vidis … sli smo po celi romuniji preko transilvanije ( veliko lepih gradov in vasic ) do Bratislave in nato v CONSTANCO to je ob obali crnega morja.

Ce si zelis zura in veliko mladih ljudi,pojdi na grski otok Ios.Noro je,ko dopoldne sploh ni folka na plazi(razen tistih,ki so tam ze od prejsnjega dne)!!!

če greste na ios, pejte v sezoni. mi smo bili malo izven (začetek junija) in še ni blo tolko žura. razen tistega, seveda, ki smo si ga sami nardili 🙂

Polega Iosa, je dobra žurka na Rodosu, Kosu ter Kreti. poleg tega je res nora žurka v Siofoku na blatnem jezeru na Madžarskem……..tudi Cres je dober le da je preveč zagrebčanov , ki se hodi tam samo kazati.

Cao refosk,
a mi prosim poveš če ste sli s svojim avtomobilom in koliko ur ste vozili do Constance.
Jaz sem šla z vlakom, pa ne grem več, ker ti ful cajta vzame,pa karta je tud draga.
lp.

Sli smo z kombijem ( rent-a-car ) vozili pa smo se kar nekaj casa. Celo usteli smo se pri kalkulaciji … za tam ( smer CONSTANCA ) smo se ustavili se v Sigisuari in Bucaresti tako da ne vem tocnega casa za nazaj pa vem da smo vozili neprekinjeno in porabili 26 ur cirka,ceprav smo se vmes ustavili za kosilo in vecerjo ( kratki postanki ). So pa dolocene ceste obupne, ceprav so jih popravljali. Mi smo bili tam 3 leta nazaj tako da lahko da so sedaj razmere boljse. Vsekakor pa ce zelis videti vsaj malo romunijo se mores peljati z avtomobilom – nepozabno dozivetje.

Na kratko torej : 26 ur priblizno s postanki, ce gres po smeri : CONSTANCA-BUCARESTI-PLOIESTI-SIBIU-ARAD-SZEGED-PECS-ZAGREB-LJUBLJANA ( ali obratno )

jaz sem bil poleti na iosu, okrog 5 let nazaj in je res polno lokalov, spati se hodi, ko se začne daniti, pridejo iz cele evrope, izraela, tudi americanko smo spoznali 🙂 …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close