Kam zahajate samske Ljubljančanke
Nisem vedel, da sem lahko podoben tolikšnemu številu uporabnikov. Najprej sem bil sin Spiderja, potem sem si poiskal novega vzornika v Daterju, naslednji dan v Marihuanci, danes sem pa že EnmuTipu podoben. Aja pa z Matkićem sva včasih bila brata.
Naj uganem, razlog za naše nezadovoljstvo tiči v samskosti. Se pravi, če bi si vsi od zgoraj naštetih avtorjev poiskali tečno, trmasto babo, podobno GF, ki bi jo bilo potrebno trpet še naslednjih 10 let, bi bili pa po vaše srečni ? lol
Ta barbika je imela vedno lepe službice z visoko plačo.[/quote]
Imela – torej jih več nima? 🙂
Na faksu smo imeli asistentko, za katero so govorili, da je kot barbika in da je tupa (s težavo je uveljavljala avtoriteto, glas ima kot da je iz risanke, vedno bila grozljivo osladna, povedala ni nič pametnega, sčasoma smo še ugotovili, da je brezsrčna in brez vesti).
Bo nekaj na tem, da nekateri ogromno vlagajo v videz, da si z njim krepijo zlagani jaz.
Seveda je bil: odpovedovanje premoženja v korist socialno šibkejših, poskus nasilnega prevzema oblasti z revolucijo v templju v Jeruzalemu. Kaj pa je to drugega?[/quote]
Ampak revolucije so bolj desničarske???[/quote]
Ne bo držalo. Desničarji najprej krajo pravno legalizirajo, da potem lahko kradejo pošteno.
Pusti te perfekcionistične ženske. 🙂
Takšna kot si ti, si zasluži kompliment, da si sploh upa med ljudi brez raznoraznih barvnih odtenkov.
To zame ni noben znak samozavesti, kot pravi “urejena ljubljančanka”, da se liči in barva zato, ker se večina ostalih žensk. Podobno, kot če bi moški nosili plave majice, bi pa potem še jaz…:)
To si malo zamešala pojme. 🙂
Ceniti se, pomeni sprejeti sebe takšnega, kot si. In to, da ne upaš med ljudi brez maske, pomeni, da se v osnovi ne ceniš in ne sprejemaš. V bistvu se sramuješ tega kar si, ker te je sram se pokazati ostalim, če ne ustrezaš nekim družbenim merilom.
Zaradi te notranje praznine, se potem pojavi potreba po pozornosti in komplimentih, da s tem preglasiš svoj notranji glas, ki ti pravi, da nisi dovolj dobra.
Katerih moških ?
Ne vem, kaj manjka ženski, če poleti pride v trgovino le v majici in kratkih hlačah ali kiklci in to brez maske in poštrihanih nohtov ?
Če ima dobro postavo in prijeten obraz, ji čisto nič ne manjka in je daleč od neurejenosti.
Karkoli počnemo, počnemo zaradi sebe.
Če ne vidimo v nečem razloga, tistega ne bomo počeli.
Tisti wauuu izraz pa si lahko razlagaš tako in drugače. :))
Ne vem koliko. 🙂
Če večina nekaj počne še to ne pomeni, da mi je tisto všeč.
Ali pa, da s tem pogojujem urejenost.
Se strinjam. Velikokrat lahko bereš, da imajo največ psihičnih težav tiste osebe, ki jim je pomembno tuje mnenje. To so osebe, ki niso sigurne vase in so pod nenehnim stresom glede tega, kaj bodo drugi rekli. Ob tem pa še v strahu opazujejo ljudi okrog sebe in si domišljajo kaj si vse drugi misli.
Nisem napisal domišljave. Ampak nesamozavestne, če ne upajo ven brez fasade.
Saj ravno v tem je stvar, da urejena (naličena) ženska še ne pomeni, da je tudi lepa. Kaj šele lepša od tiste natur.
Plitki, po drugi strani pa toliko denarja zmečejo za zunanji videz. Večina politikov je tipično narcisoidnih osebnosti.
Zato pa svet ne bo nič lepši in bolj prijeten, pa čeprav bomo vsi naličeni in pobarvani.
Se strinjam.[/quote]
Če imaš svoj pogled na to temo tukaj je to čisto ok in razumljivo. Saj smo ljudje različni. Ampak vlaganje takšnega truda v dokazovanje in prikazovanje tega tvojega pogleda pa kaže že na patološko željo po vsiljevanju svojega pogleda kot edine prave resnice. S temle si močno razvrednotil določene ljudi.[/quote]
Razvrednotil? Menim, da nihče ne jemlje tega foruma tako osebno in resno, da bi bil zaradi njegove vsebine razvrednoten. Če ga, pa ima problem…velik 🙂
Če imaš svoj pogled na to temo tukaj je to čisto ok in razumljivo. Saj smo ljudje različni. Ampak vlaganje takšnega truda v dokazovanje in prikazovanje tega tvojega pogleda pa kaže že na patološko željo po vsiljevanju svojega pogleda kot edine prave resnice. S temle si močno razvrednotil določene ljudi.[/quote]
Razvrednotil? Menim, da nihče ne jemlje tega foruma tako osebno in resno, da bi bil zaradi njegove vsebine razvrednoten. Če ga, pa ima problem…velik :)[/quote]
Kaj teb ni jasno? Pa od kdaj tako omejeno razmišljaš? Reči da so tisti, ki se radi uredijo pač nesamozavestni …. in bla bla.. velja za ljudi nasplošno in ne samo za bralce ali udeležence MONa. halooo
Razvrednotil? Menim, da nihče ne jemlje tega foruma tako osebno in resno, da bi bil zaradi njegove vsebine razvrednoten. Če ga, pa ima problem…velik :)[/quote]
Kaj teb ni jasno? Pa od kdaj tako omejeno razmišljaš? Reči da so tisti, ki se radi uredijo pač nesamozavestni …. in bla bla.. velja za ljudi nasplošno in ne samo za bralce ali udeležence MONa. halooo[/quote]
Halooo nazaj – ni splošnega pravila: so ljudje, ki so zelo nesamozavestni in se zato urejajo in so ljudje, ki so zelo samozavestni in se ravno tako zelo urejajo (se zavedajo, da se morajo). Nimam vpliva na to, da me imaš za omejeno, pravzaprav je tako celo bolje (zame).
Zato pa sem rekel, da je preveč posplošil. Pa si se spraševala o razvrednotenju. Ne moreš kar tako reči, da tisti ki se rad uredi, da je nesamozavesten in se skriva za nekimi maskami Enako kot reči da so vsi vozniki BMWjev naduteži in vsi vozniki Škod neki nedeljski penzionisti. Na podlagi ene izkušnje kar vso populacijo enako označit?
Kdor čuti potrebo po skrivanju, tisti je nesamozavesten.
Razumem, da se urediš za službo ali kakšno posebno priložnost. Da pa niti skozi vrata ne greš brez maske, pa je seveda posledica pomanjkanja samozavesti in bolestnega iskanja potrditve in komplimentov.[/quote]
Pa saj najbrž se tudi sam pogledaš v ogledalo in ne navlečeš ene razcapane trenirke, ko greš v trgovino. Ker tole zdaj vse izhaja iz izjave “urejene LJ..” Saj ni omenjala, da se uredi tipi topi in makeup in senčila šminke, trepalnice, depilacija, bla bla za v trgovino. Rekla je samo, da se uredi.. kar pomeni, da pač ne gre v razvlečeni trenerki, ki jo ima za doma tudi v trgovino oz skozi vrata. To kar pa je potem nastalo v debati je šlo pa v skrajnosti. Ni “urejanje” nujno maskiranje, je pač nek splošni izraz pod katerim se lahko razume marsikaj.
Trdim in si upam stavit, da ti ni vseeno kakšne kratke hlače boš oblekel ali kako izgleda tvoja frizura preden greš iz stanovanja (razen na vrt)… pa to tudi spada pod “urediti se” čeprav se še tako trudiš prikazati nasprotno 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.