Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kam zahajate samske Ljubljančanke

Kam zahajate samske Ljubljančanke

In kaj sporočam, če si tam v glavo pavje perje? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Morda bi kdaj pomislila da nasmeh nič ne stane… in bi se kdaj nasmehnila[/quote]

Res je…toda, zoprno mi je, da me ljudje gledajo raje v zobe (kakor v oči) in vzklikajo kako so lepi 🙂
ps: če bi imel lep nasmeh, bi že vedel kako je to nadležno :)))[/quote]
Sem mislil da te gledajo v joške in ne v zobe…. 🙂

Marko, še vedno ne razumeš za kaj se gre.
Eden ni dovolj, ker potem ni to dovolj dobra potrditev, da se je ženska dobro zrihtala. Toliko časa vloži na sebe, potem pa samo en avto ? :)))
Pa še tisti moški ni potem bogve kaj, ker ji ni dal komplimenta…

Kot običajno, sedaj spet za opravičevanje lastnih prepričanj, lezete v drugo skrajnost in za primerjavo dajete neke zanemarjene ženske, ki se ne umiva in podobno….
Ker nekaj vmes seveda ne obstaja. 🙂

Kakorkoli že…Meni je veliko bolj pomemben odnos do strank ali ljudi, kot pa sama fasada, zaradi katere si potem ženska domišlja, da je ne vem kaj, ob tem pa pozabi na bistvo svoje službe.[/quote]

Me tule ne trdimo, da mora biti ženska vsa napleskana, vsa na debelo napudrana . To res ni ok. Samo tako skoraj neopazno naličeno. Lasje pobarvani tako, da se ne vidijo sivi lasje.
Sicer pa poglej okrog sebe. Koliko žensk ni pobarvanih? Pa tudi večina je lepo naličenih. Lepo pomeni predvsem ne preveč. Samo tako malo.[/quote]
Saj ravno to je zaskrbljujoče, ko pogledam okrog. Ljudje so pripravljeni trpeti v nekih čudnih oblačilih, obutvah, samo zato, da ja slučajno ne bo kaj slabega rekel o njih ali pa jih morda “čudno” pogledal. Čeprav je ta čuden pogled/komentar običajno le posledica posameznikovega nezadovoljstva s samim seboj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne maram podloženih modrcev. In takšna štoparka si ni kao povečala prsi zarad moških ampak da je hitreje dobila prevoz. Torej zase.. v svojo korist[/quote]
In kakšno ima korist, ker ji sedaj ustavi 30 avtov, namesto 10? A ni eden dovolj?[/quote]
Spet ne moreš, da ne bi malo mislil? Najbrž je razlika ali ti avto ustavi po minuti čakanja ali po 2 urah ane? Ampak zakaj tebi sploh razlagam?

Me zanima, če hodite vi Marko, Robi, On, v trenirkah v službo. In če slučajno ne, me zanima zakaj ne, saj je trenirka tako odlično udobna.
Pa vaše partnerke, si ne barvajo las?

Eden ni dovolj, ker potem ni to dovolj dobra potrditev, da se je ženska dobro zrihtala. Toliko časa vloži na sebe, potem pa samo en avto ? :)))
Pa še tisti moški ni potem bogve kaj, ker ji ni dal komplimenta…[/quote]
Ja potem pa najbolje, da kar štopa in štopa, tudi če ji kdo ustavi, naj še kar štopa naprej. Ona ne rabi štopa, ampak potrditve. Bedasto do kraja. :)) Za take je še celo bolje, da ne vstopajo v avto, ker ravno takim ponavadi ustavijo kaki psihopati. Taki že vedo, kdo je dovolj naiven, primeren za žrtev.

Vidva pametnjakoviča… če to ne bi bila skrita kamera oz raziskava.. dotična bejba ne bi stala tam v nedogled ampak bi se odpeljala s prvim avtom ane? Torej drugih 29 ustavljanj sploh ne bi bilo.. Gre se za to da bi ji teoretično bilo treba čakat manj časa na prevoz

In kakšno ima korist, ker ji sedaj ustavi 30 avtov, namesto 10? A ni eden dovolj?[/quote]
Spet ne moreš, da ne bi malo mislil? Najbrž je razlika ali ti avto ustavi po minuti čakanja ali po 2 urah ane? Ampak zakaj tebi sploh razlagam?[/quote]
Je razlika ja, ampak ne 60-kratna, kot si ti prikazal. Poleg tega se meni tudi zdi pomembno, koga s svojo pojavo pritegnem. Več, kot jih pritegnem, večja je verjetnost za kakega “čudaka”.

V trenirki ne, v kratkih hlača pa že kdaj, če je bilo res vroče. Ne, si ne barva las, moja ima prelepo naravno barvo in nima razloga, da jo skriva.

Vidva pametnjakoviča… če to ne bi bila skrita kamera oz raziskava.. dotična bejba ne bi stala tam v nedogled ampak bi se odpeljala s prvim avtom ane? Torej drugih 29 ustavljanj sploh ne bi bilo.. Gre se za to da bi ji teoretično bilo treba čakat manj časa na prevoz[/quote]
To si ti misliš, da se gre za to. Jaz si pa mislim nekaj drugega. In naj kar pri tem ostane, sem pojasnil.

Spet ne moreš, da ne bi malo mislil? Najbrž je razlika ali ti avto ustavi po minuti čakanja ali po 2 urah ane? Ampak zakaj tebi sploh razlagam?[/quote]
Je razlika ja, ampak ne 60-kratna, kot si ti prikazal. Poleg tega se meni tudi zdi pomembno, koga s svojo pojavo pritegnem. Več, kot jih pritegnem, večja je verjetnost za kakega “čudaka”.[/quote]
Po moje si vsaka štoparka želi da ji ti ne bi ustavil…

Vidva pametnjakoviča… če to ne bi bila skrita kamera oz raziskava.. dotična bejba ne bi stala tam v nedogled ampak bi se odpeljala s prvim avtom ane? Torej drugih 29 ustavljanj sploh ne bi bilo.. Gre se za to da bi ji teoretično bilo treba čakat manj časa na prevoz[/quote]
To si ti misliš, da se gre za to. Jaz si pa mislim nekaj drugega. In naj kar pri tem ostane, sem pojasnil.[/quote]
Prav. Pojasnil si, jaz pa sem pojasnil svoje. In naj pri tem ostane.

Je razlika ja, ampak ne 60-kratna, kot si ti prikazal. Poleg tega se meni tudi zdi pomembno, koga s svojo pojavo pritegnem. Več, kot jih pritegnem, večja je verjetnost za kakega “čudaka”.[/quote]
Po moje si vsaka štoparka želi da ji ti ne bi ustavil…[/quote]
Vsaki se bo želja uresničila, nič bat. :))

Daleč od tega da bi se bal. Bolj sem tega vesel

Mislim, da si nobena ne želi, da ji ustavi kakšen psihopat in tiste načičkane, z globokimi dekolteji in oprijetimi oblekami bolj privlačijo takšne tipe, ker že na tak način moškemu sporoča, da si želi pozornosti in potrditve.
Seveda pa se pojavi problem, ker si ona ne želi od njega pozornosti in raznih dotikov.

V kratkih hlačah sem res že šel v službo, sem pa se tam moral preobleči, ker je do zdaj še vsaka moja služba določala neko delovno obleko ali pa uniformo.

In moja si ne barva las.

Takole na kratko… če se človek ne oblači po merilh Robija, Oneta in Marka je čuden, nesamozavesten, čudak nagnjen k mazohizmu? Edina resnica je tista, ki jo vi trije predstavite? Zelo zanimivo

Markova si ne barva las, ker očitno ni siva, drži? Kaj pa ko bo siva?
Dokler nisem bila siva, se tudi jaz nisem barvala.
Glede štopanja: šlo je preprosto za raziskavo kakšna ženska hitreje dobi štop. Obakrat je bila enako oblečena, samo enkrat je imela bolj poln modrc. Nobenih izvialnih oblačil. Pri moških je bil učinek konkreten. Ženske pa so ustavljale enako, ne glede na velikost prsi.
Namen raziskave je bil ugotoviti ali bolj širokgrudne ženske prej dobijo prevoz ali ne.

To si rekel ti, jaz ne. Kar je zelo čudno. Meni to pravi, da si precej nesiguren vase in me ne čudi, da tako vneto zagovarjaš “kracanje” po sebi. Bojiš se kritike.
Meni osebno nihče ni čuden, prav vsako “čudo” pri ljudeh si znam razložit in ga lahko razumem. :))

To si rekel ti, jaz ne. Kar je zelo čudno. Meni to pravi, da si precej nesiguren vase in me ne čudi, da tako vneto zagovarjaš “kracanje” po sebi. Bojiš se kritike.
Meni osebno nihče ni čuden, prav vsako “čudo” pri ljudeh si znam razložit in ga lahko razumem. :))[/quote]
Seveda Markec… saj drugače nisem pričakoval, da boš odgovoril. Kar tako naprej

Saj razumemo namen raziskave. Ampak, ko bo to raziskavo brala kaka nesamozavestna ženska/deklica, bo to razumela tako, da si mora samo povečati joške, da bo dobila še več pozornosti moških. Ne vpraša pa se, kakšni bodo to moški in ni ji jasno, da ni problem v moških, temveč v njej, če potrebuje toliko pozornosti. Govora je o ekstremih, to ne pomeni, da moramo okrog hoditi zanemarjeni. Sivi lasje zame niso zanemarjenost, saj je to povsem naravno, razen če imaš sive od pepela/barve in jih nisi umil. 🙂

Saj razumemo namen raziskave. Ampak, ko bo to raziskavo brala kaka nesamozavestna ženska/deklica, bo to razumela tako, da si mora samo povečati joške, da bo dobila še več pozornosti moških. Ne vpraša pa se, kakšni bodo to moški in ni ji jasno, da ni problem v moških, temveč v njej, če potrebuje toliko pozornosti. Govora je o ekstremih, to ne pomeni, da moramo okrog hoditi zanemarjeni. Sivi lasje zame niso zanemarjenost, saj je to povsem naravno, razen če imaš sive od pepela/barve in jih nisi umil. :)[/quote]
Takšna nesamozavestna ženska potem res krivi moške, namesto, da bi se zazrla vase.

Kot običajno, sedaj spet za opravičevanje lastnih prepričanj, lezete v drugo skrajnost in za primerjavo dajete neke zanemarjene ženske, ki se ne umiva in podobno….
Ker nekaj vmes seveda ne obstaja. 🙂

Kakorkoli že…Meni je veliko bolj pomemben odnos do strank ali ljudi, kot pa sama fasada, zaradi katere si potem ženska domišlja, da je ne vem kaj, ob tem pa pozabi na bistvo svoje službe.[/quote]

O ženskah, ki se ne umivajo sploh ni bilo govora, vsaj ne v tej temi. Ne vem zakaj si zlezel v skrajnost.

Tudi ženska s “fasado” lahko zelo kvalitetno opravlja svoje delo. Sploh pa ne vem od kod takšno zmotno mišljenje, da so prav vse ženske s “fasado” domišljave.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Dati nase pa še zdaleč ne pomeni le šminka in obleka, pa barva za lase. :)[/quote]

O tem ti govorim…tudi obleka oz. to, kaj daš nase, ti nekaj pove.

In kaj sporočam, če si tam v glavo pavje perje? :))[/quote]

Odvisno:). Če greš na indijansko zabavo, je čisto primerno. Pri nas v službi pa ne bi prišel daleč:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close