Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kam zahajate samske Ljubljančanke

Kam zahajate samske Ljubljančanke

Dajta vidva zgoraj, prenehajta se sprenevedati. Ženski je dovolj le nasmeh…. Japajade!

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

….če ima piškave zobe tut to ni dovolj….. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Točno. Torej urediš se zase.. če ti je kaj do tega, kako te bodo drugi obravnavali.

Saj kmalu bodo napisali, da si dajo ženske povečat prsi tudi same zaradi sebe, ne zaradi moških :). tega seveda jaz ne bi naredila, si pa marsikatera to naredi.

So delali raziskavo. Štoparka je imela male prsi. Najprej štopala tako naravna. Potem pa si je dala notri v moderc nek vložek. In so opazovali.
Kar se žensk tiče jih je ustavilo enako ne glede na videz njenih prsi. Moški pa so, potem ko je imela vizuelno večje prsi, parkrat bolj pogosto ustavljali. Vzorec so delali na 1000 voznikih.
Se bo kdo zdaj vprašal zakaj toliko podloženih modrcev ? Ne zaradi udobnosti :).

….če ima piškave zobe tut to ni dovolj….. :)[/quote]

Ej, folk ki ne skrbi za svoje zobe…ob teh mi gredo pa res kocine pokonci:).

Točno. Torej urediš se zase.. če ti je kaj do tega, kako te bodo drugi obravnavali.[/quote]

Pohvale, občudovanje drugih mi seveda godi. Postanem zelo dobre volje :).

No ja, v službi moramo biti urejene zaradi strank.
V prostem času, zunaj pa zaradi moških :).
Pa fajn se počutim, če me sosedje pogledajo pa če dobim kak kompliment na vlaku ali pa v službi ali pa v gledališču. Takrat pozabiš, da rabiš veliko časa za urejanje. Tkart ti jelepo, ko vidiš, da si lepa.[/quote]
Ne urediš se zaradi moških ampak zase, da te moški pogleda, da ti da občutek, da si lepa, poželjiva.. in potem si, kot si napisala, tud bolj samozavestna, vesela, pozitivna in pritegneš še več moških… v nasprotjo z neurejeno babnico, ki je povrhu še tečna in zoprna

Točno. Torej urediš se zase.. če ti je kaj do tega, kako te bodo drugi obravnavali.[/quote]

Pohvale, občudovanje drugih mi seveda godi. Postanem zelo dobre volje :).[/quote]
🙂
in moški radi pohvalimo tako žensko, če ne drugače vsaj s pogledom in tistim wauuu izrazom 🙂

Ronka spet dribla izmišljene vloge, vi ji pa nasedate..

Pohvale, občudovanje drugih mi seveda godi. Postanem zelo dobre volje :).[/quote]Kot malo dete? 🙂

Iščeš občutke iz otroštva zato se “mučiš” z ličenjem in vsem ostalim?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ronka vedno dobro sede……. 😀

Saj kmalu bodo napisali, da si dajo ženske povečat prsi tudi same zaradi sebe, ne zaradi moških :). tega seveda jaz ne bi naredila, si pa marsikatera to naredi.

So delali raziskavo. Štoparka je imela male prsi. Najprej štopala tako naravna. Potem pa si je dala notri v moderc nek vložek. In so opazovali.
Kar se žensk tiče jih je ustavilo enako ne glede na videz njenih prsi. Moški pa so, potem ko je imela vizuelno večje prsi, parkrat bolj pogosto ustavljali. Vzorec so delali na 1000 voznikih.
Se bo kdo zdaj vprašal zakaj toliko podloženih modrcev ? Ne zaradi udobnosti :).[/quote]
Ne maram podloženih modrcev. In takšna štoparka si ni kao povečala prsi zarad moških ampak da je hitreje dobila prevoz. Torej zase.. v svojo korist

Pohvale, občudovanje drugih mi seveda godi. Postanem zelo dobre volje :).[/quote]Kot malo dete? 🙂

Iščeš občutke iz otroštva zato se “mučiš” z ličenjem in vsem ostalim?[/quote]
Iščeš pozornost, občutke iz otroštva? Zato se vztrajno vtikaš vanjo?

Se bo kdo zdaj vprašal zakaj toliko podloženih modrcev ? Ne zaradi udobnosti :).[/quote]

Ženske, ki si dajo povečati prsi zaradi moških so naravne … trape!
Sicer pa nimam nič proti lepotnim operacijam – celo nasprotno.

Ne vem v čem je potem problem, da ji ne zamenjate tiste nesrečne žarnice. Menda ne zaradi tega, ker se vam ženkica ne nasmehne dovolj?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

….če ima piškave zobe tut to ni dovolj….. :)[/quote]

Ej, folk ki ne skrbi za svoje zobe…ob teh mi gredo pa res kocine pokonci:).[/quote]

Tudi menim, da je to nekaj najbolj odvratnega, ko ljudje ne skrbijo za svoje zobe. Nasmeh z lepimi zobmi je povsem nekaj drugega, kakor nasmeh, kjer so opazne luknje in različni odtenki rumeno-sivih barv.

Ej, folk ki ne skrbi za svoje zobe…ob teh mi gredo pa res kocine pokonci:).[/quote]

Tudi menim, da je to nekaj najbolj odvratnega, ko ljudje ne skrbijo za svoje zobe. Nasmeh z lepimi zobmi je povsem nekaj drugega, kakor nasmeh, kjer so opazne luknje in različni odtenki rumeno-sivih barv.[/quote]Morda bi kdaj pomislila da nasmeh nič ne stane… in bi se kdaj nasmehnila

Seveda.
Samo prazni in površinski ljudje se spotikajo ob neke obleke in modo. Od takšnih tudi nimaš kaj drugega pričakovati, kot opravljanje.
Zato pa družba sploh več ne ceni človeka in tega kar je, ampak samo neko masko in materializem.
Ni čudno, da je družba v riti. :)[/quote]
Eni pa kar naprej bežijo pred temi za raznimi maskami. Ampak tem ne moreš nikakor uiti, razen, da tako, da sprejmeš najprej sebe, potem pa ti tako ali tako ni več mar, kaj govorijo in pišejo o tebi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Človek z vso svojo podobo sporoča kdo in kaj je. Zato je pomemben odnos do lastnega telesa, do tega kaj daš nase, ne samo kaj daš v sebe:).

Tudi menim, da je to nekaj najbolj odvratnega, ko ljudje ne skrbijo za svoje zobe. Nasmeh z lepimi zobmi je povsem nekaj drugega, kakor nasmeh, kjer so opazne luknje in različni odtenki rumeno-sivih barv.[/quote]Morda bi kdaj pomislila da nasmeh nič ne stane… in bi se kdaj nasmehnila[/quote]

Res je…toda, zoprno mi je, da me ljudje gledajo raje v zobe (kakor v oči) in vzklikajo kako so lepi 🙂
ps: če bi imel lep nasmeh, bi že vedel kako je to nadležno :)))

Kot običajno, sedaj spet za opravičevanje lastnih prepričanj, lezete v drugo skrajnost in za primerjavo dajete neke zanemarjene ženske, ki se ne umiva in podobno….
Ker nekaj vmes seveda ne obstaja. 🙂

Kakorkoli že…Meni je veliko bolj pomemben odnos do strank ali ljudi, kot pa sama fasada, zaradi katere si potem ženska domišlja, da je ne vem kaj, ob tem pa pozabi na bistvo svoje službe.

EnTip, pametno razmišljaš. Točno tako je.
Kar se pa operacij prsi tiče pa se več kot strinjam Margot. je pa jasno, da na ta način pri moških več dosežejo :).
Kar se pa zob tiče pa se seveda strinjam.

Dati nase pa še zdaleč ne pomeni le šminka in obleka, pa barva za lase. 🙂

Kot običajno, sedaj spet za opravičevanje lastnih prepričanj, lezete v drugo skrajnost in za primerjavo dajete neke zanemarjene ženske, ki se ne umiva in podobno….
Ker nekaj vmes seveda ne obstaja. 🙂

Kakorkoli že…Meni je veliko bolj pomemben odnos do strank ali ljudi, kot pa sama fasada, zaradi katere si potem ženska domišlja, da je ne vem kaj, ob tem pa pozabi na bistvo svoje službe.[/quote]

Me tule ne trdimo, da mora biti ženska vsa napleskana, vsa na debelo napudrana . To res ni ok. Samo tako skoraj neopazno naličeno. Lasje pobarvani tako, da se ne vidijo sivi lasje.
Sicer pa poglej okrog sebe. Koliko žensk ni pobarvanih? Pa tudi večina je lepo naličenih. Lepo pomeni predvsem ne preveč. Samo tako malo.

Ne maram podloženih modrcev. In takšna štoparka si ni kao povečala prsi zarad moških ampak da je hitreje dobila prevoz. Torej zase.. v svojo korist[/quote]
In kakšno ima korist, ker ji sedaj ustavi 30 avtov, namesto 10? A ni eden dovolj?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda.
Samo prazni in površinski ljudje se spotikajo ob neke obleke in modo. Od takšnih tudi nimaš kaj drugega pričakovati, kot opravljanje.
Zato pa družba sploh več ne ceni človeka in tega kar je, ampak samo neko masko in materializem.
Ni čudno, da je družba v riti. :)[/quote]
Eni pa kar naprej bežijo pred temi za raznimi maskami. Ampak tem ne moreš nikakor uiti, razen, da tako, da sprejmeš najprej sebe, potem pa ti tako ali tako ni več mar, kaj govorijo in pišejo o tebi.[/quote]
Lažje se je ukvarjati z masko, ker gre to hitreje, kot pa ukvarjanje s sabo in svojim karakterjem. 🙂
Važno, da na zunaj zgledaš po zadnji modi, pa čeprav si od znotraj pokvarjen.
Zato pa razni politki in podobni toliko dajo na svoj videz, v sebi pa nosijo en kup gnilobe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close