Kam zahajate samske Ljubljančanke
Se strinjam da je bistvena, vendar ne samo za ven.. ampak tud doma, tud po poroki.. bolj v to smer sem mislil.
Ker ene potem ko kao zapecao tipa kar pozabijo na to in sploh ne pomislijo, da je dotičnemu moškemu bila všeč ravno zarad urejenosti (poleg ostalih kvalitet seveda, da se ne bo kdo obes)[/quote]
Tudi doma? No, doma sem pa brez ličil in v trenirki, ne v petkah in ne v kostimčku.[/quote]
Tega upam da nihče ne pričakuje od ženske. Ni urejenost vedno pogojena samo s štikli in kostimčki.. a veš, a veš
Tega upam da nihče ne pričakuje od ženske. Ni urejenost vedno pogojena samo s štikli in kostimčki.. a veš, a veš[/quote]
Kakšno urejenost pa si ti pričakoval doma?[/quote]
Vsaj kakšen tuš po službi pa domače cote na sebi. Lahko je tud razvlečena trenirka (ok skrajnost ampak ajde 🙂 Pač urejenost primerna namenu, okolju, dogodku… Da se ne gre na večerni sprehod po promenadi ali v gledališče v trenerki.. na bowling pa v štiklih s kilogramom makeupa
A se pripravljaš, da boš koga pobožala s temi fuuuuul dišečimi ročicami? :)))[/quote]
Vešda:). A ne prideš ti dons do mene?:)) Imaš neko kvazi službeno pot:))).[/quote]
Nič bat nimam, sploh pa, a ta vonj dolgo ostane? 😛
Vešda:). A ne prideš ti dons do mene?:)) Imaš neko kvazi službeno pot:))).[/quote]
Nič bat nimam, sploh pa, a ta vonj dolgo ostane? :P[/quote]
Kaj zdaj, prideš ali ne?:)) Keri blefer haha. Vonj ostane meni v nosu (te zadane za nekaj časa haha), povrhu rok dlje, sicer ne, ker so roke ves čas v uporabi. Saj ni glavni namen, da bi mi roke dišale:). Gre za svilnat občutek rok:)).
Torej se za v službo vedno vsaj malo “zamaskiraš”? :))[/quote]
Za službo sem vedno urejena, nikoli nenaličena, nikoli z narastkom, ponavadi v petkah.
Ne razumem žensk, ki pridejo nenaličene v službo, s kratkimi, nenalakiranimi nohti. Sicer tudi meni ni všeč nek kričeč lak, ampka lep prozoren pa je znak urejenosti.
Torej se za v službo vedno vsaj malo “zamaskiraš”? :))[/quote]
Za službo sem vedno urejena, nikoli nenaličena, nikoli z narastkom, ponavadi v petkah.
Ne razumem žensk, ki pridejo nenaličene v službo, s kratkimi, nenalakiranimi nohti. Sicer tudi meni ni všeč nek kričeč lak, ampka lep prozoren pa je znak urejenosti.[/quote]
Ma, če hodi v službo za kako štanc mašino…. nima kaj tam počet z noti, petkami in naličena, se ti ne zdi?
Zakaj ne stare? Misliš, da stare niso urejene, seveda so.
Sebe ne štejem več med mlade, med stare sicer tudi ne, ampak kot stara bom vseeno urejena.
Narastek sem imela v mislih tisto, ko je že par mesecev mimo. Ko je par cm narastka, ne par mm.
Nohti res ne smejo biti predolgi, ampak tisto v živo postriženi pa tudi ne.
Pa stare tut nimajo kaj tam počet. Za v pisarno so samo mlade in naličene…. :P[/quote]
Pozabu si dodat…črne dolgolaske na vrtoglavih petkah…to je zdaj in :-)))
Mlado pa sploh….
Ta stare so sam za v JS..[/quote]Ampak res…. kot da se te ženske hodijo v službo kazat in niso zato tam, ker bi imele v pogodbi napisan opis del in nalog.
Saj ne rečem, ne moreš bit tam v žakelj oblečen, da bi pa vsak dan moral bit tip top uštiman pa kak smisel ima to?
Kaj če nisi naličen, brez petk in brez laka na nohtih, ne moreš izpolnit opisa del in nalog, ki jih moraš po pogodbi? :/
Mlado pa sploh….
Ta stare so sam za v JS..[/quote]Ampak res…. kot da se te ženske hodijo v službo kazat in niso zato tam, ker bi imele v pogodbi napisan opis del in nalog.
Saj ne rečem, ne moreš bit tam v žakelj oblečen, da bi pa vsak dan moral bit tip top uštiman pa kak smisel ima to?
Kaj če nisi naličen, brez petk in brez laka na nohtih, ne moreš izpolnit opisa del in nalog, ki jih moraš po pogodbi? :/[/quote]
Neumnosti pišeš:). Odvisno od položaja. Ne moreš uleteti na sestanek z upravo v kavbojkah, pa magari si se tisti dan že dvakrat stuširal. Je določen kodeks oblačenja, kaj je primerno, sprejemljivo, ker s tem pokažeš tudi odnos do drugih. Zato je odvisno, kje si in kaj delaš. Ni vse za v isti koš.
Mlado pa sploh….
Kaj če nisi naličen, brez petk in brez laka na nohtih, ne moreš izpolnit opisa del in nalog, ki jih moraš po pogodbi? :/[/quote]
Noooo… kaj čmo lagat…oči pa še kaj si mora direktor tud spočit…
Forum je zaprt za komentiranje.