Kam zahajate samske Ljubljančanke
Spremeni taktiko. Če si do sedaj samo čakala da te moški ogovori in imela izkušnje, da so to samo poročeni (kar seveda močno dvomim) ampak ajde .. dopuščam možnost… torej začni ti pecat. Nikomu na čelu ne piše ali je poročen ali samski ali išče samo avanturo ali resno vezo. Kdor samo čaka in čaka…. pač čaka
Jao jao ženske …[/quote]
Pa smo spet tam, ane… ni ga Boga, ki bi lahko ustregel ženski. Če ji ponudiš to bo hotela ono, ko ji daš ono se bo zmrdovala, da bi tisto tretje bilo boljše in kako butast da si, da tega ne uvidiš… :)[/quote]
Iskreno, ne vem več. Bom začela razmišljati v tej smeri, da sem najbrž jaz tako čudna …
Jao jao ženske …[/quote]
Pa smo spet tam, ane… ni ga Boga, ki bi lahko ustregel ženski. Če ji ponudiš to bo hotela ono, ko ji daš ono se bo zmrdovala, da bi tisto tretje bilo boljše in kako butast da si, da tega ne uvidiš… :)[/quote]
Pa res, čudno. Sploh glede na to da je Bog-ženska:-)…
Pa res, čudno. Sploh glede na to da je Bog-ženska:-)…[/quote]
V katerem svetem pismu si pa ti to prebral? A v tistem, kjer piše, da je bil Jezus levičar? :))
Pa res, čudno. Sploh glede na to da je Bog-ženska:-)…[/quote]
V katerem svetem pismu si pa ti to prebral? A v tistem, kjer piše, da je bil Jezus levičar? :))[/quote]
Sveto pismo so pisali ene 300 let po Jezusu, pravzaprav so ga spisali in spacali skupaj iz ene par verstev, ki so obstajala takrat. Jezus je pač literarni lik..
Okusen make-up (ne preveč se razume, pudra sploh samo malo), lepo nalakirani nohti, neokrušen lak, urejene obrvi (se razume, da ne bom s košatimi obrvmi okrog hodila, a ne), depilirane noge, pazduhe (to je sploh jasno). Lasje lepo pobarvani, brez kakega narastka.
Petke, lepe nogavice in tako naprej.
Brez okusnega makeupa ne grem niti v trgovino. Se preveč cenim, da bi hodila okrog neurejena.
Se strinjam da je bistvena, vendar ne samo za ven.. ampak tud doma, tud po poroki.. bolj v to smer sem mislil.
Ker ene potem ko kao zapecao tipa kar pozabijo na to in sploh ne pomislijo, da je dotičnemu moškemu bila všeč ravno zarad urejenosti (poleg ostalih kvalitet seveda, da se ne bo kdo obes)[/quote]
Tudi doma? No, doma sem pa brez ličil in v trenirki, ne v petkah in ne v kostimčku.
Forum je zaprt za komentiranje.