Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kam zahajate samske Ljubljančanke

Kam zahajate samske Ljubljančanke

Zunaj. Mrgoli ljudi, če še nisi ugotovila. Žensk, moških, lepih, manj lepih, uspešnih, manj uspešnih …[/quote]

Z nebotičnika ob recimo 16h jih res vidiš kot mravljice, vse polno jih je:).

Pecajo samo poročeni. Tako, da ne naletim na neporočene. Na poročene pa vedno.

Spremeni taktiko. Če si do sedaj samo čakala da te moški ogovori in imela izkušnje, da so to samo poročeni (kar seveda močno dvomim) ampak ajde .. dopuščam možnost… torej začni ti pecat. Nikomu na čelu ne piše ali je poročen ali samski ali išče samo avanturo ali resno vezo. Kdor samo čaka in čaka…. pač čaka

Jaz na bi pecala moške? Nisem take sorte.

Pol pa si take sorte, da si obsojena na nič seksa.

Seks je z lahkoto dobiti, poročeni se vedno ponujajo, če se mi že ravno zahoče.

kaj pa pol jamraš?

Jao jao ženske …

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Jao jao ženske …[/quote]
Pa smo spet tam, ane… ni ga Boga, ki bi lahko ustregel ženski. Če ji ponudiš to bo hotela ono, ko ji daš ono se bo zmrdovala, da bi tisto tretje bilo boljše in kako butast da si, da tega ne uvidiš… 🙂

Jao jao ženske …[/quote]
Pa smo spet tam, ane… ni ga Boga, ki bi lahko ustregel ženski. Če ji ponudiš to bo hotela ono, ko ji daš ono se bo zmrdovala, da bi tisto tretje bilo boljše in kako butast da si, da tega ne uvidiš… :)[/quote]

Iskreno, ne vem več. Bom začela razmišljati v tej smeri, da sem najbrž jaz tako čudna …

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Želim si imeti poglobljen 24 urni partnerski internetni odnos kot GF! 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jao jao ženske …[/quote]
Pa smo spet tam, ane… ni ga Boga, ki bi lahko ustregel ženski. Če ji ponudiš to bo hotela ono, ko ji daš ono se bo zmrdovala, da bi tisto tretje bilo boljše in kako butast da si, da tega ne uvidiš… :)[/quote]
Pa res, čudno. Sploh glede na to da je Bog-ženska:-)…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Pa res, čudno. Sploh glede na to da je Bog-ženska:-)…[/quote]

V katerem svetem pismu si pa ti to prebral? A v tistem, kjer piše, da je bil Jezus levičar? :))

No, ženske tako pravijo. Pa tudi, saj v svetu ni nobene logike;-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

V katerem svetem pismu si pa ti to prebral? A v tistem, kjer piše, da je bil Jezus levičar? :))[/quote]
Sveto pismo so pisali ene 300 let po Jezusu, pravzaprav so ga spisali in spacali skupaj iz ene par verstev, ki so obstajala takrat. Jezus je pač literarni lik..

Poleg službe seveda, hodim še v knjižnico, na predavanja, v kino, gledališče, tu in tam kozmetični saloni, frizer, na koncerte. Pa seveda skrbim, da sem vedno urejena.

ahhhh še mi pripoveduj.. končno ena ki je rada urejena

V katerem svetem pismu si pa ti to prebral? A v tistem, kjer piše, da je bil Jezus levičar? :))[/quote]
Saj je bil.. Kot tesar pa takrat ni našel orodja za levičarje in zato je nehal s tesarstvom in se je posvetil delanju čudežev..

Kako to misliš končno ena?
Moje kolegice so vse urejene. Nisem edina.
Urejenost je bistvena. Sploh v službi.

Odvisno, kaj si kdo predstavlja pod urejenost, ker opažam, da imamo ljudje različne kriterije.

In kako si se recimo danes zjutraj uredila? Ne mislim detajlov glede oblačil, ampak vse ostalo.

Se strinjam da je bistvena, vendar ne samo za ven.. ampak tud doma, tud po poroki.. bolj v to smer sem mislil.
Ker ene potem ko kao zapecao tipa kar pozabijo na to in sploh ne pomislijo, da je dotičnemu moškemu bila všeč ravno zarad urejenosti (poleg ostalih kvalitet seveda, da se ne bo kdo obes)

Okusen make-up (ne preveč se razume, pudra sploh samo malo), lepo nalakirani nohti, neokrušen lak, urejene obrvi (se razume, da ne bom s košatimi obrvmi okrog hodila, a ne), depilirane noge, pazduhe (to je sploh jasno). Lasje lepo pobarvani, brez kakega narastka.
Petke, lepe nogavice in tako naprej.
Brez okusnega makeupa ne grem niti v trgovino. Se preveč cenim, da bi hodila okrog neurejena.

Se strinjam da je bistvena, vendar ne samo za ven.. ampak tud doma, tud po poroki.. bolj v to smer sem mislil.
Ker ene potem ko kao zapecao tipa kar pozabijo na to in sploh ne pomislijo, da je dotičnemu moškemu bila všeč ravno zarad urejenosti (poleg ostalih kvalitet seveda, da se ne bo kdo obes)[/quote]

Tudi doma? No, doma sem pa brez ličil in v trenirki, ne v petkah in ne v kostimčku.

Pa ne trzaj na provokacije od ene mrs. Perfect

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close