Kam za turistični bon sama?
Pozdravljeni. Turistični bon zelim koristiti sama, iti sama na oddih cez vikend (ena nocitev ali dve), kjer si lahko odpocijem od vsega. V postev pridejo hoteli, kjer so na voljo savne, bazeni in nekje, kjer je lepa narava.
Kolikor gledam, je povsod minimalno stevilo oseb za namestitev 2 ali pa obvezen polpenzion.
Prosim za pomoc, ce ima kdo kaksno dobro idejo. Hvala. 🙂
Povsod greš lahko sama, z doplačilom za enoposteljno sobo. Tudi jaz grem sama v Topolščico, 5 nočitev z zajtrkom 240eur, 10 eur na dan doplačilo za polpenzion, po želji, če ga želiš, ni obvezen. Kolegica gre v Rimske, 5 nočitev z zajtrkom 200 eur, brez doplačila za enoposteljno, malo preglej ponudbe.
Tudi jaz sem mnenja, da turistični delavci ne dajo NIČ na ‘osamelce’, ki bi radi šli kam sami!
Povsod so ponudbe za dva – če si sam in hočeš bit sam, doplačaj! 🙁
Če je familija, ni problema. Otroc vsi zastonj do 7 ali 12 leta. Dodajo še ležišče.
Skupine – jasno popusti.
Samo za same ni nikjer nič.
TO JE KRIVICA!!
Jest mam tudi isti problem. Rada bi šla nekam, kjer je res mir, sama. Pa že včasih sem sama hodila.
Sicer pa, a veste zakaj je tako? Tako je zato, ker se jim ne splača, če pride ena sama osebe, ker premalo keša pride…. in pol jih boli kuuu*rac za osamelce, čeprav se mi zdi, da je čedalje več ljudi, ki si zaželijo nekje takega oddiha…
Kaj pa ti spet noriš, drekalo prifuknjeno??? Saj si tudi ti SAMO, SAMO, ČISTO SAMO, LOČENO IN ZAPUŠČENO!!! Kaj torej otresaš pokvarjeni smrdljivi gobec, ti čoknjeno, sprevrženo in totalno blazno zmene??? Pometaj pred svojim pragom, ti SAMSKI SMRAD, katerega še kurrba z vogala ne povoha!
[/quote]
Kako sem se nasmejala. Kot bi samo sebe brala….. Nisem edina in ti in jaz pa še druge bi se čist štekale :-)))
Kako sem se nasmejala. Kot bi samo sebe brala….. Nisem edina in ti in jaz pa še druge bi se čist štekale :-)))
[/quote]
Če bosta dve zmešani suhi veji in čudakinji skup, pol ne bo več suha veja “sama uživala” svobodo. Jebo vas prfuknjene, da slišite ko trava raste, bolj ko imate vse zasrano in crkujete od osamljenosti, še bolj stremite k temu, da si poslabšate.
Da se tasamske tule iz mona zorganizirate. Ustanovite eno skavt/ tabornisko gibanje. Viharca baje tud samski pa daste za ( kako se ze imenuje) ata skavta? Taborniski poveljnik….
Bo mali predaval o moralnih nacelih …
Na ta event povabite se kamere…. garantirano imate najuspesnejsi reality show dalec v evropi.
Efektivno, če greš sam bon velja le polovično, ker 2 plačata enako kot eden.
Včasih celo za isto nastanitev (sobo) eden plača več kot 2, da se splača da narezerviraš, da sta 2 tudi če si sam.
[/quote]
Tole vsekakor ni res, za 2 se ne plača enako kjot za enega in še celo ni za eno osebo več za plačat kot za dve. Je pa seveda enoposteljna soba dražja na osebo kot če bivata dve osebi v dvoposteljni sobi.
Jaz sem našla tukaj apartma v Izoli z savno, res veliko opcij: https://vavcerji.si/
Je pa za samske res težje dobit poceni varianto, mogoče da si najdete družbo? 😉
Forum je zaprt za komentiranje.