Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam za počitnice

kam za počitnice

rabila bi nasvet kam za par dni čez počitnice
šli bi nekako od nedelje do torka ali srede
potem nimamo več dopusta

kam predlagate
lahko kakšne terme, kakšna kmetija
imamo 2 otroka, stara 5 in 7 let

pa da je ugodno

prosim za nasvet

JoJ, kako naj mi vemo, kaj vas zanima, koliko ste pripravljeni plačat, na kateri konec Slovenije bi šli….
Verjetno sami vsaj približno veste, kam… Bi radi smučali, plavali, hodili na pohode, obiskali muzeje? Pojdite v prekmurje, imaš na voljo terme, vulkanijo, lendavski stolp. Ali pa na primorsko, v hotel žusterna, kjer se boste kopali. Potem obiščite Koper, Piran, soline in še do Postojnske jame stopite.
Ali pa Rogla, kjer se boste nasmučali in nasankali.
Vsekako svetujem da povprašaj na najbližji turistični agenciji, pokliči v hotel, na kmečki turizem…. Pa otroka vprašaj, naj tudi onadva povesta kaj bi rada počela oziroma videla

Najbrž ne smućata? Sicer bi omenila. Ker vidim, da sprašuješ za ugodno ceno, najbrž smučanje ne pride v poštev. To je, na žalost, zelo drag šport. Malo pogooglaj kakšne turistične kmetije. Zna biti tudi ugodno.

Mi smo bilia za vikend v Mojstrani, imajo tudi hostel, pa tudoi privat po moje bi se dalo dobit kaj poceni.
Je pa luštno, veliko možnosti sprehodov, smučišče, je poceni niso zasoljene cene, pa za sankat in drsališče.
Muzej je lušten res zanimiv tudi za otroke, naši so bili navdušeni pa je najmlajši 1. razred.

Čudno vprašanje, kdaj poleti, pozimi…? Z avtom, z letalom…?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close