kam za novo leto
v štanjel !
http://www.lordwales.com
ali
za novo leto delam , dopust pa prve dni januarja !
Zdravo,tudi sam še iščem kakšno varianto – mogoče poglej pri Oskarju in se pridružiš skupini. Sem preverjal kakšna je sestava skupin, da ne bi bil edini, ki bi bil solo, pa so variante Egipt, Jemen – za Indijo pa je že skoraj prepozno. Da bi šel za nov leto sam potovat, odpade – ob katerem drugem času še, za novo leto pa ni pogojev.
Kam pa bi šla?
Lep pozdrav,
Jani
Pa saj je ravno potovanje, ki ga združiš s praznovanjem novega leta, lahko ena boljših zadev. Ni nujno da je zabava odlična, zato pa ti ostane še potovanje. Običajno so tudi ljudje na podobnih frekvencah.
Nimam pa nič proti kakšni odlični zabavi z veliko ljudmi – samo običajno je preveč alkohola in premalo pristne zabave. Seveda pa je več ali manj vse odvisno od tebe – kaj ti je všeč, kaj te zabava, kaj si predstavljaš pod odličnim novim letom…
Imej se lepo – lahko pa mi pišeš na e-naslov.
Jani
sem med tistimi , ki se ne sekira več , in že zdavnaj ne hodim na potovanja oziroma počitnice da bi pecal deklice.vse kar je bilo , je bila več ali manj zguba časa , ali pa jaz nisem bil za stvar.
realnost službe , to je turizem je da se za praznike dela.je pa v štanjelu že nekaj let običaj da se lokalni turistični delavci , domačini in gostje pri gospej ki v edinii kleti za turiste v starem štanjelu organizira silvestrovanje tam zberemo.
če bo tam kdo od stalnega ali občasnega omizja
travel.over.net ne bo nič narobe , glede zabav bom pa rekel da nisem ravno ljubitelj, razen če se gre za zaključene družbe.
moja prihodnost je predvsem služba , to je zelenenje trr , objave predvsem za honorarje , in potovanja.
kot sem že povedal grem na dopust prve dni januarja.kljub vsakoletnemu ponavljanju da za novo leto ne bom delal.saj ni tako težko.odpreš vrata , prižgeš luči , kaj malega počistiš , preveriš cene in prižgeš pečico.in čakaš.
če primerjam z delom v proizvodnji je to lordska služba.
alko in vse ostalo dosledno odklanjam.
pa še to : če iščete partnerja ali partnerko , ga boste na tem portalu najtežje našli.če se vam mudi se obrnite na agencije , če pa ste za bolj počasi pojdite na žure !
Pridite pa se bova igrala računalniške igrice. Sicer pa sam komaj čakam, da bo vsa ta zmeda in nered okrog pričakovanja mimo. Živim že 34 let in vsa leta so ista. Za novo leto je pač nerodno, tako se vsaj počutimo, če kaj ne načrtujemo kot to počno vsi drugi. Če imate možnost vam svetujem Tunizijo. Ni drago in upoštevajte kaj vam bodo rekli glede vode in prehrane pa vam bo luštno. Lepe plaže, nizke cene in velika varnost.
L.P.
vse v življenju je treba načrtovat , vsaj za pol leta vnaprej , ker drugače nas čas povozi.mislim da se da na tem forumu spoznati osebo nasprotnega spola z katero je možno tudi privatno dopisovanje in tudi kaj več / recimo če ne pride kaj vmes /
NE JAMRAJTE !
samo skozi vrata hiše kjer živite je treba iti in imate krasno silvestrovo !
drugače vam samo marjo in analiza ostaneta. vsi ostali exstradniki za silvestrovo ne delajo !
Forum je zaprt za komentiranje.