Kam za novo leto?
Zivjo,
z vso brzino se bliza Novo leto in ze dve leti zapored se mi je zgodilo, da sem na koncu, v casu praznovanja, pristala doma. Rada bi kakšno informacijo ali idejo kje je luštno (vem, da je odvisno predvsem od ljudi, ki so okoli tebe) preziveti oz. kam bi mi predlagali iti za Novo leto: mogoce malček drugacno kot ponavadi – ali pri nas v Sloveniji ali pa kje v tujini-Evropa. Zraven pa še cenovno sprejemljivo.
Hvala in lep pozdrav,
Evita
Živjo !!!
Sam že par let zapored sivestrujem v tujini.Seveda se najdejo destinacije.
Če maš kokr tok pod palcem potem mislim da je najlepši Pariz(nism še bil).
Sam pa bolj napadam vzhodno evropo ,ki je poceni in lepa.Če greš prvič in bi se rada kokr tok dobr in poceni mela potem ti predlagam Prago.Predmestje je sicer zelo zanikrno in umazano toda sam center se lohka kosa z mesti zahodnega formata.Silvestrovo je sicer blizu sam tok kmalu pa spet ne bo.Za Novo leto se nam lohka pridružiš.Ne vem še kam naj bi šli sam zihr kakšno pocen varianto.Spremljaj forum Jesen,pomlad,zima zadnja minuta.Tam se dogovarjamo.
LP Matjaž
kaj naj rečem, draga evita.možnosti so različne.od hotelov do planinskih koč do toplic.jaz bi šel kar v dobrno na novo leto.če mi bo ostajal denar.do sedaj sem bil v glavnem doma.ker sem alkoholni abstinent me žurke ne zanimajo.še manj potovanja v tujino za novo leto.novo leto je cenovna najmanj ugodna varianta za potovanje!
slovenski slavni popotniki / šeruga, kelmenčič, sagmaister / bodo seveda z novoletnimi potovanji dobro zaslužili.
če potuješ v tujino: http://www.iyhf.org
najmanjša cena za novo leto z primerno namestitvijo je 30 k sit.
možnost da te za novo leto okradejo je visoka !
( železniške postaje – letališča – mesta )
vse vredne stvari nad 50 k zavaruj pred odhodom pri zavarovalnici proti kraji !
ne tovori z sabo dragih fotoaparatov in notesnikov.
lp tomaž
Mi smo bili predlani v Pragi, lani v Budvi, letos pa razmišljamo o Sarajevu – vedno je bilo noro!!! Ni važno kje si, če imaš dobro družbo, če pa lahko še sam kraj k temu kaj pripomore, pa še toliko boljše! Vzhodna Evropa je zakon (poceni, krasen folk, dobri žuri). Če pa se bojiš, da te bodo na vsakem koraku okradli, pa je mogoče boljše, če se pridružiš Lordu v toplicah Dobrna.
Pa skrajno lepo se imej, kjerkoli že!
Forum je zaprt za komentiranje.