Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam za novembrskepočitnice?

Kam za novembrskepočitnice?

Ne kakih toplic – lahko kam z letalom ali AD – ne preveč drago za družino? Pozna kdo kako idejo, kako priti za novembrske na Kreto? Od Kod? Kaj pa Malta? Hvala.

[attachment=0]CRETE.jpg[/attachment]

Malta.

Živjo! Veliko nizkocenovnih letov imaš iz bližnjih letališč, pomoje kamorkoli v Sredozemlju.
Drugače meni osebno Grčija ni tako všeč, ampak odvisno od okusa. Predlagala bi Malto, morda Ciper (če ti ustreza), Sardinija, Sicilija, lahko tudi Balearski otoki, odvisno od tega, kaj si želite. Predlagam pa tudi Kanarske otoke (Tenerife npr.) – zelo lepo, če ne pretiravaš z luksuzem in točnim datumom, se najde tudi kaj zelo ugodnega – let in poceni hotelček, apartma.
Uživajte!

Datuma ne morem spreminjat – moramo med novembrskimi počitnicami. To je pa že kar problem in zadevvo hudo podraži. Na Kreto takrat praktično nihče več ne vozi, Malta je pa kar draga.

Če nimaš, pač pejt v Čatež. A misliš da te bo kdo zastonj peljal? Pismo ste eni škrti.

Bi svega i svašta, pa nima za burek.

Dopust stane.
Morda Ligniano? Za letalo pa imaš okoli Slovenije veliko letališč z nizkocenovniki (tudi kakšnega z Brnika). Sam brskat je treba. Ja, pa cajt gre 😉

Jaz sem za tisti teden rezervirala Portugalsko. Let za 4-člansko družino iz Zagreba – tja preko Frankfurta, nazaj direkten, za dobrih 200 eur na osebo. V Lizboni pa Airbnb apartman. In bomo od tam raziskovali celotno Portugalsko.

Za ugodne lete med novembrskimi počitnicami ste par mesecev prepozni. Začni brskat, ryanair, easyjet, volotea, vueling …, mogoče se še najde kaj ugodnega. Ko imaš enkrat letalske karte, namestitev ni problem, sploh novembra.
Sicilija zna bit fajn, se mi zdi, da ryanair leti iz Trevisa v Palermo, Catanio in Trapani, pa v Trapani tudi iz Trsta.
Kar se pa ugodnega leta na Portugalsko tiče (komentar zgoraj), pred par leti sva dva letela za 200 evrov, direkten let iz Benetk. Tako da 200 evrov na osebo pa še s prestopanjem se mi res ne zdi neka ugodna reč. Sploh glede na to, da se da tam od 350 evrov dalje že najt lete za Ameriko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close